22.05.2020, 18:28 -
1.Imię : Piotrek
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : HaKeRmAn
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : od jakieś 2-3 miesiące
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 1-2 godziny
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : brak skype
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /mute /tempmute /kick /warn
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : zawsze chciałem się dowiedzieć jak to być w administracji
9.Coś o sobie : lubię gotować dla rodziny, lubię grać na serwerze minecraft Lecraft.pl, i budować z klocków
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : premka
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : nigdy nie byłem i chyba nie będę
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:nigdy
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : HaKeRmAn
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : od jakieś 2-3 miesiące
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : 1-2 godziny
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : brak skype
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /mute /tempmute /kick /warn
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : zawsze chciałem się dowiedzieć jak to być w administracji
9.Coś o sobie : lubię gotować dla rodziny, lubię grać na serwerze minecraft Lecraft.pl, i budować z klocków
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : premka
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : nigdy nie byłem i chyba nie będę
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?:nigdy