[ODRZUCONE] Fonoyosa

Napisał(a): Fonoyosa

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

1 posts in this topic
Fonoyosa
Nowy

width=

0
1 posts 1 threads Dołączył: May 2020
19.05.2020, 21:01 -
1.Imię : Dominik
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : Fonoyosa
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : Ostatnio zakupiłem minecraft premium, a na tym koncie gram 1tyg, ale normalne na wszystkich kontach gram rok Wink
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : do 10godzin
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Facebook, Discord i skype posiadam
7.Komendy przydatne w roli Chatmod : /cc Czyści chat 
/tempmute [nick] [czas] [powód] - Na określony czas wycisza gracza
/c of - Wyłącza chat
/c on - Włącza chat 
/warn - Daje ostrzeżenie graczowi
/warnings [nick] - Pokazuje, ile dany gracz ma ostrzeżeń
Myślę, że to tyle, nie będę pisał takich komend jak /ban, /kick czy /sprawdz bo to chyba nie rola chatmoda, bynajmniej nigdzie się z tym nie spotkałem, jeśli się myle, proszę mnie poprawić Big Grin
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Dlaczego? Ponieważ jestem osobą odpowiedzialną, jak o chat gry, graczy, siebie jak i serwer. Jestem w miare doświadczony, byłem chatmodem, helperem x 2 i moderatorem na różnych serwerach, potrafie komendy helpera, chatmoda, moderatora na pamięć, Lubię w miare możliwości pomagać każdemu.
9.Coś o sobie : Cześć! Jestem Dominik, mam 14lat, w minecrafta gram od 8lat, bardzo lubię budować, kocham gry strategiczne takie jak - Age of Civilizations II, czy hearts of iron, z natury jestem nieśmiały, rzadko zaczynam rozmowy na Messengerze czy Discordzie, mieszkam w województwie Świętokrzyskim, a dokładnie w Ostrowcu Świętorzksykim, kocham jeździć na rowerze, biegać itd.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Jak napisałem wyżej, tak.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie, niestety, ale teraz się przydarzyła okazja więc chce spróbować.

Wiadomości w tym wątku
Fonoyosa - przez Fonoyosa - 19.05.2020, 21:01
RE: Fonoyosa - przez Maatev_ - 19.05.2020, 21:06

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości