[ODRZUCONE] DepressionGirl

Napisał(a): Fleur Blanc

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

8 posts in this topic
Fleur Blanc
Nowy

width=

0
4 posts 1 threads Dołączył: May 2020
12.05.2020, 09:11 -
1.Imię : Kamila
2.Wiek : 14
3.Nick w grze : DepressionGirl
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft minecraft Lecraft : na serwerze minecraft Lecraft spędziłam jakieś 5 miesięcy.
(prosze nie pisac, że nie widujecie mnie na serwerze minecraft bo może naprzykład gramy w innych godzinach, z góry dziękuję za wyrozumiałość)
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : Myślę, że około3 do 7 godzin.
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Discord jest, Ts3 jest, Facebook jest i Skype jest.
7.Komendy przydatne w roli Chatmod :
/cmi kick (nick) (powod) - wyrzuca gracza z trybu na, którym się aktualnie znajuje.
/kick (nick) (powod) - wyrzuca gracza z servera na, [b]którym się aktualnie znajduje.[/b]
[b]/tempmute (nick) (powod) - gracz nie może pisać na /msg ani na czacie.[/b]
[b]/warn (nick) (powod) - ostrzega gracza[/b]
[b]/unwarn (nick) - cofa ostrzeżenie.[/b]
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Ponieważ jestem sprawiedliwa, egzekwuję zasady z dużą dokładnością, jestem miła, koleżeńska, potrafię raz a dobrze rozwiązywać wszelkie kłótnie znam się na psychologii oraz toku myślenia ludzi i potrafię przewidywać podłoża różnych sytuacji, oraz jestem sumienna, kulturalna i zdscyplinowana, ale przy tym zabawna.
9.Coś o sobie : Jestem  Kamila, mieszkam w małym miasteczku o nazwie Złotów, chodzę do 7 klasy Szkoły podstawowej im. Świętego Wojciecha.
Interesuję się behawiorystyką psów oraz weterynarią i historią poszczególnych ras tych cudnych zwierząt.
W wolnym czasie śpiewam, rysuję, szkicuję, słucham muzyki, piekę i gotuję czy też strzelam z broli palnej (tak, tej prawdziwej).
Uwielbiam filmy, szczególnie horrorki oraz ScienceFiction, jak i książki fantasy oraz naukowe.
Mam też ulubione przedmioty szkolne takie jak: historia, angielski, informatyka, trenuję i trenowałam też sztuki walki takie jak
-Karate - trenowałam
-Aikido - trenuję

10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : Tak posiadam sprawny mikrofon.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : Nie, nie posiadam pminecraft premium
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : Tak byłam członkinią administracji na prau serwerach.
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ?

Nie, ale liczę na to, że pokażę się z jak najlepszej strony debiutując

Wiadomości w tym wątku
DepressionGirl - przez Fleur Blanc - 12.05.2020, 09:11
RE: DepressionGirl - przez Mrozon - 12.05.2020, 09:40
RE: DepressionGirl - przez YoukiZfona - 12.05.2020, 10:00
RE: DepressionGirl - przez Normi - 12.05.2020, 10:09
RE: DepressionGirl - przez Assuiki - 12.05.2020, 10:10
RE: DepressionGirl - przez PixlGirl - 12.05.2020, 12:57
RE: DepressionGirl - przez IloveDeath - 12.05.2020, 15:01
RE: DepressionGirl - przez _Mqriczka - 12.05.2020, 15:06
RE: DepressionGirl - przez Maatev_ - 14.05.2020, 00:22

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości