[ZAMKNIĘTE]  Ban.

Napisał(a): jakzycpl

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

3 posts in this topic
jakzycpl
Nowy

width=

0
1 posts 1 threads Dołączył: May 2020
09.05.2020, 23:03 -
1.Nick: jakzycpl 

2.Powód: przyznanie się 

3.Czas jaki pozostał do końca kary: 2 dni, 23 godziny, 40/30 minut. 

4.Nick Administratora, który nadał karę: Artvedia

5.Dlaczego powinieneś mieć zniesioną karę: Więc tak. Może to zabrzmieć głupio, ale opiszę po prostu całą sytuację. Na bedwars po skończonej arenie zobaczyłam razem z koleżanką (natka1036) że ktoś se siedzi od tak po prostu w więzieniu, a że ktoś mi pokazał komendę /warp spr to sobie ją tak dla żartu wpisałyśmy. No i tak w sumie żartobliwie zaczęliśmy między sobą pisać i nagle wtrącił się chatmod którego styl pisania też brzmiał dość ironicznie/żartobliwie więc pomyślałam, że pytanie o cheaty to żart (już były kiedyś takie żarty z takimi rzeczami z strony któregoś z chatmodów bodajże), no dostałam bana za przyznanie się. Nagle chwilę potem ponoć napisał, że każdy kto wpisze /warp spr będzie automatycznie sprawdzany. Komenda z tego co wiem nie była zabroniona, a skoro jest to powinna być zablokowana - przynajmniej moim zdaniem tak powinno być. Może też głupim posunięciem było przyznanie się do tego przez moją osobę, ale cała rozmowa wg. mnie i trójki innych osób z którymi rozmawiałam i grałam brzmiała bardziej humorystycznie niż poważnie tym bardziej, że tak jak pisałam była któregoś razu taka sytuacja, że ktoś sobie z tego żartował. Jeżeli chodzi o sprawdzanie to mogłabym być sprawdzona na luzie.

6.Dowody, jeżeli takowe posiadasz:

Wiadomości w tym wątku
Ban. - przez jakzycpl - 09.05.2020, 23:03
RE: Ban. - przez 40fps50kg0iq - 09.05.2020, 23:37
RE: Ban. - przez Willti - 10.05.2020, 19:36
RE: Ban. - przez Epi100plates - 10.05.2020, 23:28

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości