04.05.2020, 21:08 -
"Jestem taki ze lubie zapobiegać przeciwko cheaterom żeby gracze np. nietracili itemów albo przebicia gildii." <- brzmi trochę nielogicznie.;
"2. Wiek:13" <- minimalny wiek 14 lat;
pkt 8 i 9 to .... ja nie wiem, ty sobie z nasz żarty stroisz, chlopie? Podanie pokazuje nam jak ty okreslasz swoje UMIEJETNOSCI. Jak ty sam okreslasz je w ten sposob, to jak myslisz, co my bedziemy o tym myslec?
"Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE)?:Nie" <-- jest to jedna z NAJWAZNIEJSZYCH rzeczy, ktore musi posiadac administrator, bez tego ani rusz, jak sobie wyobrazasz twoja rektuacje bez mikrofonu? Bo ja sobie nie moge tego wyobrazic.
Podanie odrzucam, sprobuj za 2 tygodnie, tylko wez to na powaznie.
"2. Wiek:13" <- minimalny wiek 14 lat;
pkt 8 i 9 to .... ja nie wiem, ty sobie z nasz żarty stroisz, chlopie? Podanie pokazuje nam jak ty okreslasz swoje UMIEJETNOSCI. Jak ty sam okreslasz je w ten sposob, to jak myslisz, co my bedziemy o tym myslec?
"Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE)?:Nie" <-- jest to jedna z NAJWAZNIEJSZYCH rzeczy, ktore musi posiadac administrator, bez tego ani rusz, jak sobie wyobrazasz twoja rektuacje bez mikrofonu? Bo ja sobie nie moge tego wyobrazic.
Podanie odrzucam, sprobuj za 2 tygodnie, tylko wez to na powaznie.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.05.2020, 21:08 przez 40fps50kg0iq.