14.04.2020, 20:09 -
Wiek +
Programy -
Czas gry na serwerze minecraft -
Komendy +/-
Pkt 8 -/+
10 +
Powiem tak. Nie widzę abyś udzielała się w jakikolwiek sposób na serwerze minecraft i "przypominała regulamin graczom". Wydaje mi się, że kilka razy twój nick rzucił mi się w oczy nic poza tym.
Na NIE.
Napisz podanie za dwa tygodnie, aby spełnić wszystkie wymagania i poprawić aktywność.
Programy -
Czas gry na serwerze minecraft -
Komendy +/-
Pkt 8 -/+
10 +
Powiem tak. Nie widzę abyś udzielała się w jakikolwiek sposób na serwerze minecraft i "przypominała regulamin graczom". Wydaje mi się, że kilka razy twój nick rzucił mi się w oczy nic poza tym.
Na NIE.
Napisz podanie za dwa tygodnie, aby spełnić wszystkie wymagania i poprawić aktywność.
(14.04.2020, 20:09)Darknessiaa napisał(a): Wiek +
Programy -
Czas gry na serwerze minecraft minecraft -
Komendy +/-
Pkt 8 -/+
10 +
Powiem tak. Nie widzę abyś udzielała się w jakikolwiek sposób na serwerze minecraft minecraft i "przypominała regulamin graczom". Wydaje mi się, że kilka razy twój nick rzucił mi się w oczy nic poza tym.
Na NIE.
+ NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK ZOSTANIE CHATMODEM MINIGIER
Programy -
Czas gry na serwerze minecraft minecraft -
Komendy +/-
Pkt 8 -/+
10 +
Powiem tak. Nie widzę abyś udzielała się w jakikolwiek sposób na serwerze minecraft minecraft i "przypominała regulamin graczom". Wydaje mi się, że kilka razy twój nick rzucił mi się w oczy nic poza tym.
Na NIE.
Programy -
Czas gry na serwerze minecraft minecraft minecraft -
Komendy +/-
Pkt 8 -/+
10 +
Powiem tak. Nie widzę abyś udzielała się w jakikolwiek sposób na serwerze minecraft minecraft minecraft i "przypominała regulamin graczom". Wydaje mi się, że kilka razy twój nick rzucił mi się w oczy nic poza tym.
Na NIE.
+ NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK ZOSTANIE CHATMODEM MINIGIER na trybie BUILD BATTLE
Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.04.2020, 20:10 przez Darknessiaa.