12.04.2020, 15:05 -
(12.04.2020, 15:01)Normi napisał(a): Sory, ze udzielam sie i nabijam post ale miło odpowiem. Perma dostałem z powodem ,,zasady są po to zeby je lamac'' z czego pisalem tylko do gracza na chacie globalnym chodz zadem adm nie zwrocil mi uwagi na to. A poza tym kupilem mvipa, zeby sie odbanowac i wrocic normalnie na serwer, zeby nie tworzyc multikonta. A co do sprawy cv to wy sie kiepsko zachowujecie i sam hobbyt wiesz jak ty wybierasz chatmodow i potraktowalas czesc z nich, ktorzy w adm byli. Wiec sam popelniasz bledy jak Twoi chatmodzi. A sytuacja cv jest taka, ze nie potraficie wgl pilnowac chatu jak i sie zachowywac poza serwerem. A co do pedofilii, to wam sie tylko wydaje, to wam sie tylko wydaje, ze niby sie tak zachowuje, a inaczej to widze. Ja tylko pomagam, wspieram i chyba jakos mam z nimi lepsze relacje, niz z tymi, ktorzy w konflikt sie ze mna dali albo o jakis powód, ktory nie potrafia sobie wyjasnic. Tak jak pisalem, Manka tu nie ma, a chyba mam prawo sprobowac na minigry, nawet jakby odrzucone nie bylo bym sie nie przejmowal. Ale napisalem wszystko na podaniu co jak i udziele tu komentarzu na wasze odpowiedzi. Wiec mam nadzieje, ze mnie rozumiecie. Ale jak wy macie inna perspektywe, wlasna, zmyslona to ju nie bede drazyl tematu. Spokojnych Świąt.
Jak wiesz że sie nie wolno udzielac to się nie udzielaj
I Love My Way! -.-