30.03.2020, 22:31 -
(30.03.2020, 22:16)40fps50kg0iq napisał(a): Widzę, że tutaj się dyskusja robi, więc postanawiam się wypowiedzieć. Kopanie na afku zostało wyjaśnione, ale do tej pory zdarza mi się zauważyć, że ludzie spamią, floodują, piszą capslockiem i nie reagujesz na to. Specjalnie czasem poczekam te 5 minut, aby sprawdzić czy W OGÓLE zareagujesz, ale takowej reakcji nie ma. Dostaje także już zgłoszenia na PW od graczy, że ktoś flooduje i że mam wejść na serwer bo TY nie reagujesz na NIC. Jest ustalone, że możesz kopać na afku pod warunkiem, gdy siedzisz przed komputerem, czy tak ciężko zastopować bota i w 5 sekund wlepić komuś warna, albo mute? Ja czasem zajmuję się czymś innym jak pomaganie szczególnemu graczowi np. w sprawie jego uzasadnienia albo odwołania, więc nie zawsze będę mutować, więc potrzebuję pomocy innych @, a czasami mam wrażenie, że totalnie olewasz, albo udajesz, że nie widzisz chatu. Wystarczy nagrać sobie bota zapisać plik i go odtwarzać, a w między czasie stopować bota i reagować na chat, jeżeli masz zamiar nadal był w administracji. I nie przyjmuję wymówek w stylu "ty jesteś chatmod'em, więc to twój obowiązek", ty jesteś HELPEREM ( z ang. pomocnikiem), który TAKŻE ma za zadanie pilnować chatu, odpowiadać na pytania osób nowych oraz OBOWIĄZKOWO sprawdzać graczy. Wiele razy było ci powtarzane, że nie masz tej rangi na pokaz.
Polac jej, mówi szczerosc.