30.03.2020, 22:16 -
Widzę, że tutaj się dyskusja robi, więc postanawiam się wypowiedzieć. Kopanie na afku zostało wyjaśnione, ale do tej pory zdarza mi się zauważyć, że ludzie spamią, floodują, piszą capslockiem i nie reagujesz na to. Specjalnie czasem poczekam te 5 minut, aby sprawdzić czy W OGÓLE zareagujesz, ale takowej reakcji nie ma. Dostaje także już zgłoszenia na PW od graczy, że ktoś flooduje i że mam wejść na serwer bo TY nie reagujesz na NIC. Jest ustalone, że możesz kopać na afku pod warunkiem, gdy siedzisz przed komputerem, czy tak ciężko zastopować bota i w 5 sekund wlepić komuś warna, albo mute? Ja czasem zajmuję się czymś innym jak pomaganie szczególnemu graczowi np. w sprawie jego uzasadnienia albo odwołania, więc nie zawsze będę mutować, więc potrzebuję pomocy innych @, a czasami mam wrażenie, że totalnie olewasz, albo udajesz, że nie widzisz chatu. Wystarczy nagrać sobie bota zapisać plik i go odtwarzać, a w między czasie stopować bota i reagować na chat, jeżeli masz zamiar nadal był w administracji. I nie przyjmuję wymówek w stylu "ty jesteś chatmod'em, więc to twój obowiązek", ty jesteś HELPEREM ( z ang. pomocnikiem), który TAKŻE ma za zadanie pilnować chatu, odpowiadać na pytania osób nowych oraz OBOWIĄZKOWO sprawdzać graczy. Wiele razy było ci powtarzane, że nie masz tej rangi na pokaz.