28.03.2020, 14:15 -
My działamy na polecenie wyższej administracji.
Która kazała nam banować za cheaty w plikach [Nie ważne kiedy ostatnio były używane], spytaj HeadAdmina xR4Z3R który nakazał nam banować za cheaty w plikach (Randy wiem że jesteś w administracji na x serwerze minecraft , i prosił bym cię żebyś się nie udzielał na forum jak nawet nie grasz na leceafcie tylko na tym x serwerze minecraft [nawet się nie wypieraj])
Która kazała nam banować za cheaty w plikach [Nie ważne kiedy ostatnio były używane], spytaj HeadAdmina xR4Z3R który nakazał nam banować za cheaty w plikach (Randy wiem że jesteś w administracji na x serwerze minecraft , i prosił bym cię żebyś się nie udzielał na forum jak nawet nie grasz na leceafcie tylko na tym x serwerze minecraft [nawet się nie wypieraj])
(28.03.2020, 14:15)Willti napisał(a): My działamy na polecenie wyższej administracji.*lecrafcie
Która kazała nam banować za cheaty w plikach [Nie ważne kiedy ostatnio były używane], spytaj HeadAdmina xR4Z3R który nakazał nam banować za cheaty w plikach (Randy wiem że jesteś w administracji na x serwerze minecraft minecraft , i prosił bym cię żebyś się nie udzielał na forum jak nawet nie grasz na leceafcie tylko na tym x serwerze minecraft minecraft [nawet się nie wypieraj])
Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.03.2020, 14:16 przez Willti.