29.01.2020, 18:29 -
Imię: Mateusz
Nick w grze : TutiTuu
Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : więcej niż miesiąc tylko ostatnio miałem przerwę , bo nie miałem laptopa
Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : w tygodniu 2 lub 3h , piątek , sobota , niedziela i dni wolne 4 lub 5h
Czy posiadasz wyżej wymienione programy? Jakie? : Skype , FaceBook i dodatkowo discord , ale jak będzie potrzeba to mogę pobrać
Komendy przydatne w roli ChatMod :
/kick ( nick ) - wyrzuca gracza z serwera minecraft
/tempmute (nick) (czas) (powód) - wycisza gracza na określony czas
/mute (nick) - wycisza gracza
/ban (nick) (powód) - ban na zawsze
/tempban (nick) (czas) (powód) - ban na określony czas
/unban (nick) - odbanowanie gracza
/cc - czyści chat
/c on - włącza chat
/c off - wyłącza chat
/warn (nick) (powód) - Ostrzeżenie dla gracza
/fly - włącza lub wyłącza latanie
/banlist - lista banów
Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko - Jestem pomocny , staram się być fair play , jestem opiekuńczy
Coś o sobie - Jestem Mateusz , mam 14 lat w tym roku kończę 15. Mam troje rodzeństwa. Jestem najstarszy. Jestem nadopiekuńczy. Interesuje się piłką nożną , ale aktualnie nie chodzę do żadnego klubu.
Czy masz sprawny mikrofon - raczej tak , nie pamiętam modelu
Jaki Minecraft posiadasz - NON - PREMIUM
Czy miałeś możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft - nie
Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy - nie
Nick w grze : TutiTuu
Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : więcej niż miesiąc tylko ostatnio miałem przerwę , bo nie miałem laptopa
Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : w tygodniu 2 lub 3h , piątek , sobota , niedziela i dni wolne 4 lub 5h
Czy posiadasz wyżej wymienione programy? Jakie? : Skype , FaceBook i dodatkowo discord , ale jak będzie potrzeba to mogę pobrać
Komendy przydatne w roli ChatMod :
/kick ( nick ) - wyrzuca gracza z serwera minecraft
/tempmute (nick) (czas) (powód) - wycisza gracza na określony czas
/mute (nick) - wycisza gracza
/ban (nick) (powód) - ban na zawsze
/tempban (nick) (czas) (powód) - ban na określony czas
/unban (nick) - odbanowanie gracza
/cc - czyści chat
/c on - włącza chat
/c off - wyłącza chat
/warn (nick) (powód) - Ostrzeżenie dla gracza
/fly - włącza lub wyłącza latanie
/banlist - lista banów
Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko - Jestem pomocny , staram się być fair play , jestem opiekuńczy
Coś o sobie - Jestem Mateusz , mam 14 lat w tym roku kończę 15. Mam troje rodzeństwa. Jestem najstarszy. Jestem nadopiekuńczy. Interesuje się piłką nożną , ale aktualnie nie chodzę do żadnego klubu.
Czy masz sprawny mikrofon - raczej tak , nie pamiętam modelu
Jaki Minecraft posiadasz - NON - PREMIUM
Czy miałeś możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft - nie
Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy - nie