15.01.2020, 15:38 -
(12.01.2020, 16:20)femek napisał(a): Zmieniam zdanie dziś grałem 10 h bez przerwy i nie widziałem cię ani razu na chacie tylko odpowiedziałeś mi elo i to wszystko jak tak ma być to jestem na nie
Pozwole sobie tylko coś wyjaśnić .
Jeśli oceniasz mnie tylko po wczorajszym dniu to trochę słabo. Akurat wczoraj (kiedy byłem aktywny) było w miarę grzecznie i nie było za bardzo sytuacji, aby komuś pomóc lub kogoś uspokajać . Zdarzyło się pare sytuacji, gdzie akurat interweniowałem (prośba o nie floodowanie oraz o nie przeklinanie).
Następne. Co z tego ze siedziałeś te „wymyślone” 10h, jeśli ja siedziałem z max 3/4h (pracuje), wiec logiczne ze mnie nie widziałeś na czacie skoro mnie nie było na serwerze minecraft xD. A kiedy akurat się przywitałeś to dobrze wiesz ze nie było przez dłuższy czas komu pomoc bo czat był pusty .
Jakbyś pograł na BedWarsach dłużej i w godzinach, kiedy jestem + kiedy coś się dzieje na czacie to byś zauważył, ze się nie obijam i próbuje cały czas pomagać, kiedy tylko nadejdzie okazja... Duchom raczej nie pomogę .