[ZAMKNIĘTE]  Odwołanie od Bana na trybie McHc

Napisał(a): erPol

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

11 posts in this topic
Mloda_Satanistka
Byly kidmod minigames

width=

2
74 posts 1 threads Dołączył: Jan 2020
14.01.2020, 12:47 -
Teraz czas na moja wypowiedź.
Czy slowo pet i kiep to wulgaryzm? Wulgaryzmy to np k**** ch** i kazdy wie jakie.
Bylam przy tej dramie i oboje zachowaliscie sie jak dzieci z przedszkola.
--
Tak jak ktos napisal u góry irytujesz kazdego, wez czasem badz bardziej chill.
I kazdy kto wtedy byl na serwerze minecraft i nie tylko wtedy widzial twoje zachowanie.
Zastanow sie, po co Ci to bylo?

Gdy znajde dolacze tutaj ss jak sie chwaliles ze razer moze stracic range i ze nie jednego juz tak wykonczyles. To sa grozby na to ida paragrafy. Wiec panie mądry prosze zluzowac
-Pozdrawiam Sxtanistka_666

(14.01.2020, 12:28)erPol napisał(a):
(14.01.2020, 10:30)frendzik napisał(a):
Jestem przeciw ub, nie trzeba mieć podstaw do bana za irytację.
Trzym się! 

Frendzik, czy irytacją jest wdawanie się w dyskusję z graczem? Wystarczyło przestać mi odpisywać, to temat byłby zamknięty.

(14.01.2020, 11:09)xR4Z3R napisał(a): 1.Nigdy ci nie pisałem że jestem technikiem serwera minecraft co ci wyjaśniłem na tym twoim instagramiku odpowiadając że albo źle się zapytałeś albo ja źle zrozumiałem tj. czy chodzę do technikum. Przyznałeś też, że w takim razie twoje 2 argumenty są błędne i jeśli będzie potrzeba(chociaż wątpie) to jestem w stanie to pokazać. Pomijając fakt że nie wydaje mi się abym unikał odpowiedzi- piszesz tutaj odwołanie meanwhile dyskutujesz na ig? Nie rozumiem twojego toku myślenia
2.Nie prowadziłeś ze mną dyskusji na poziomie bo gdybyś to robił to bym ci nie mówił wielokroć abyś przestał ze mną prowadzić głupie dyskusje. I za pewne odpowiedziałbyś mi na ten argument że po prostu nie wiedziałem jak ci odpowiedzieć ale uprzedzę twoje wybujałe ego-po prostu podawałeś głupie argumenty i gadałeś bzdety czego świadkami może być wiele osób które to widziały Wink

A teraz odnosząc się do twoich odpowiedzi na moje
1.Administracja ma komendę /kary gdzie jest rozpiska co podlega pod jaką karę i jest tam mute za irytację(dostałeś dwa) ale też ban za irytację od 1h do 2 dni (dostałeś na 4 h i tak jak napisałem, kolejne będą dłuższe bo nawet dziecko by ogarnęło żeby przestać bo to co robi jest bez sensu)
2.Rozumiem że jak ci ktoś mówi żebyś przestał prowadzić głupie dyskusje to mam go jeszcze dodatkowo pytać czy mu przeszkadzasz? To tak jakbyś pokłócił się z mamą do takiego stopnia że rzuca w ciebie talerzami a ty jej pytasz czy jest na ciebie zdenerwowana. Głupie pytanie nie sądzisz?I nie rozmawiałeś tylko i wyłącznie ze mną bo to było na chacie publicznym i każdy to widział. A ci którzy to widzieli zostali przeze mnie wymienieni jako świadkowie Smile
3.Prowadzimy rozmowę tutaj a nie na instagramie chyba że masz coś do ukrycia przed czytającymi
4.To już nie mój problem aczkolwiek śmierdzi kolejnym kłamstwem, dałem ci tylko 1 bana za irytację co można nawet sprawdzić i na pewno będzie sprawdzone Wink
5.Nie odpisałem ci ANI RAZU wiadomością że "twoje sprawy są naprawdę ważne" więc proszę, nie wtykaj mi w usta słów których nie wypowiedziałem bo znowu kłamiesz Wink Bugi sprawdzam za każdym razem i za każdym razem informuję o nich Mańka
6.O ciekawe że zwiększa się z dnia na dzień bo ja tego nie odnotowałem. Czy masz jakiś wykres, źródło lub cokolwiek na czym opierasz ten argument i chciałbyś się z nim podzielić? Czy jest to sprawa IDZD(Instytut Danych Z Dupy jakby ktos nie wiedzial, na facebooku jest)? I możesz mówić że to wynika z twojej obserwacji ale wtedy ja ci powiem że z moich tak wcale nie jest i kto będzie miał rację? Nikt, bo ja patrząc od góry na literę 6(lub 9) powiem że to 9 a ty że 6.
7.Wciąż czekam na dowód że coś jej dałem do przekazania

Olgiex to nie jest mój wierny piesek. Powiem więcej, nie mam z nią najlepszych relacji.
Ale ty i twoje zajebiście duże ego NIE OGARNIA że ludzie mogą stać po mojej stronie i jednocześnie mnie nie lubić.
Ty i twoje zajebiście duże ego nie wie że nie masz racji(lub po prostu nie chce wiedzieć).
Ty i twoje zajebiście duże ego nie potrafi się w porę wycofać tylko będzie brnąć ciągle do przodu i walczyć z wiatrakami. Walczyć w walce której i tak nie wygrasz(Chociaż sam mnie na ig zapewniłeś że tą sprawę przegram a sqezziemu pisałeś że zadbasz o to abym dostał degrada. Czekam).
Ty i twoje zajebiście duże ego stawia Cię nad każdym pod względem umiejętności,inteligencji itp.

Muszę ci przyznać że przy dyskusji z Tobą czuję się jak w jakimś filmie czy coś bo jak żyje 18 lat na tym świecie tak jak i w realu jak i w grze nigdy(uwierz mi-nigdy) nie spotkałem kogoś o takim charakterze jak ty. Przypomina on przekoloryzowany charakter jakiejś osoby w filmie gdzie cały scenariusz dla aktora grającego rolę tego bohatera wygląda tak jak twój styl pisowni.
Dobra jako iż mam mało czasu to odpowiem Ci na podpunkt 3 i 5
3. Nie mam nic do ukrycia, ale tutaj muszę zachowywać spokój i być opanowanym, a tam mam dużo więcej Ci do powiedzenia 
5. Odpisać nie odpisałeś, a słowa są wzięte z wczorajszej nocy

Trzeba bylo zakonczyc temat wczesniej. A nie prowadzic z nim dyskusje ty bys na tym zyskał a nie teraz plakal o to ze masz bana
Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.01.2020, 12:52 przez Mloda_Satanistka.
Who's a good kitty?

M-m-masster?~~

Wiadomości w tym wątku
Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez erPol - 13.01.2020, 23:45
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 14.01.2020, 00:04
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez RaYen - 14.01.2020, 00:23
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez erPol - 14.01.2020, 08:21
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez erPol - 14.01.2020, 12:28
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 14.01.2020, 11:09
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez Mloda_Satanistka - 14.01.2020, 12:47
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 14.01.2020, 13:12
Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 31.01.2020, 18:09

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości