[ZAMKNIĘTE]  Odwołanie od Bana na trybie McHc

Napisał(a): erPol

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

11 posts in this topic
erPol
Nowy

width=

0
4 posts 2 threads Dołączył: Aug 2017
14.01.2020, 08:21 -
No to czas na kilka pościków wyjasniajacych sprawe
Zacznijmy od gracza Bober_Patryk, xR4Z3R odpisał mi na moje zapytanie czy był kiedyś technikiem pozytywnie (tak)
Stąd się pojawiły moje 2 argumenty, oczywiście już napisałem do xR4Z3R-a o to jednakże on unika odpowiedzi (sprawdź insta, ok. 24.40/1 rano, byłeś w tedy aktywny Wink )

(14.01.2020, 00:40)2TheHunter5 napisał(a): Ty ***** frajerze jebany pedale zamknij juz ta pizde bo sie sluchac nie da tego twojego bezsensownego pierdolenia, nic na niego nie masz i nie bedziesz miec bo jestes przyjebany jak kilo gwoździ, a sie rzucasz, nie mowiac juz o tym jak pierdoliles, ze rzekomo technikiem ***** byles, byles i jestes smieciem i brudem, niedojebanym mangozjebem co szuka byle jakiej zaczepki, a jest w rzeczywistości jebanym jednostrzalowcem. Wypierdalaj ogladac pedalskie anime twoje jebane Yaoi czy chuj wie jak to sie zwie. Kiepie jebany

Ban sluszny, przedluzylbym o 3 kroć, za falszywe oskarżenia i zniszczenie psychiki czytajacych
Nie pozdrawiam cie, chuj ci w dupe

Zacznijmy od tego, że nigdy nie napisałem czy też powiedziałem na serwerze minecraft (ip: Lecraft.pl)  IP serwera minecraft, na którym byłem technikiem ?

Moze byś mi powiedział te wszystkie wulgaryzmy oraz wyzwiska prosto w twarz? Hm? ?

Mogę Ci jeszcze powiedzieć iż ŻĄDAM publicznych przeprosin ?

Uff mam szczęście, że to nie ty jesteś adminem, bo ban na 12 godzin od okolo 24 jest naprawdę czymś strasznie dużym ?, wystarczy, że spać pójdę i wrócę do domu ze szkoły, to już go nie będę miał 

Oj dziecię, dziecię... ty chyba nie wiesz co oznacza niszczenie psychiki... Jednakże jeżeli Ci ją zniszczyłem, to jest to tylko i wyłącznie twoja wina, po co w takim razie czytasz moje wiadomości? 
Na serwerze minecraft z tego co pamiętam działa magiczna komenda /ignore ?

(14.01.2020, 00:36)Bober_Patryk napisał(a): Razer technikiem?
Peirwsze słyszę.. 
Nie raz widziałem jak karal owego lidera gildi axtd.

Dziecię, ty chyba nie wiesz co to irytacja.. 
Ja z nim prowadziłem dyskusje na poziome, do której się wtrąciłeś nie raz, gdyby nie to, to sprawa była by już dawno rozwiązana  ?

(14.01.2020, 00:04)xR4Z3R napisał(a): Jetzt geht es wieder los...
1. Jakie miałbym mieć podstawy żeby zbanować za irytacje? Bo wydaje mi się że irytacja jest podstawą ale mogę się mylić
2.Nie nadużywam swoich permisji. Jest to twoja trzecia kara za irytację i pierwszy ban za nią, wcześniej dałem ci 2 razy mute i ostrzegałem słownie abyś przestał głupio dyskutować. Irytowałeś mnie( i nie tylko ) więc zrobiłem to co jest słuszne i to co zresztą znajduje się w taryfikatorze kar
3.Nie znamy się od kilku lat, mało tego nie grałem z tobą na żadnym mchc a bajeczki o byciu technikiem jak i o naszej kilkuletniej znajomości możesz zachować dla siebie. Znamy się od XTD2 lub XTD3 a więc stosunkowo niedawno Wink
4.Nie dałem ci bana trzykrotnie tylko raz. Masz nawet w powodzie "irytacja x3" a więc była to trzecia kara. Wydaje mi się że 3 bany i 2 muty o których wspomniałeś daje razem 5 kar ale moja matematyka może mnie mylić
5.Nie olewam zgłoszeń bugów co może potwierdzić sam maniek któremu wielokrotnie zgłaszałem rózne bugi Wink
6.Nie olewam łamań regulaminu przez graczy. Cały czas za to karam i wystawiłem w ciągu swojej "służby" prawdopodobnie więcej warnów, mutów itd niż reszta administracji gildii w tym samym czasie razem wzięta. Jeśli masz dowód na moje olewanie graczy łamiących regulamin to proszę, daj go. Tylko żeby tam nie było że afk jestem Wink
7.Jakiś dowód że ja kazałem satanistce tak napisać? Czy po prostu w to uwierzyłeś? Idąc tym tropem rozumiem że jak jakiś gracz wejdzie i pociśnie mnie na 1000 sposobów mówiąc, że przekazuje to od Ciebie to mam Cię za to ukarać? Tak o, bez dowodu że rzeczywiście kazałeś mu to przekazać? Okej, zapamiętam to sobie ;*

Reasumując dodam też coś od siebie
1. Kłamiesz w odwołaniu. Jeśli tak załatwiłeś degrada wielu adminom(bo ostatnio to słyszałem) to gratuluję perswazji
2.Odkąd Cię znam (I nie, nie od paru lat Wink) to zawsze próbowałeś być mądrzejszy niż ustawa przewiduje i zawsze zachowywałeś się tak jakbyś pozjadał wszystkie rozumy. Wróciłeś po długiej przerwie i w sumie nic się nie zmieniłeś(sam przyznałeś w sumie że nie masz zamiaru się zmieniać). Próbujesz na siłę pokazać swoją inteligencję co wręcz irytuje każdego a świadkiem z dzisiejszego wydarzenia są mi RaYeeN_, Sxtanistka_666 i sqezzy_ którzy byli wtedy online 
Pisze to drugi raz 
Teraz to napisze w skrócie, bo mi się bardzo nie chce 

1. /regulamin 
2. Chciałbym tylko zaznaczyć, że ani razu nie zapytałeś graczy serwera minecraft czy im przeszkadzam, więc nasówa się myśl, że robisz to tylko i wyłącznie abym zamilkł, hm... Śmiesznie jest to, że rozmawiałem w tedy tylko i wyłącznie z tobą
3. Odpisz na insta, bo ten argument na instagramie ominąłeś
4. Ciekawe, ponieważ trzykrotnie nie mogłem się zalogować z powodem banu
5. Czy kiedykolwiek odpisałeś na wiadomość o Bugu czy mojej sprawie inaczej mi niż, 'twoje sprawy są naprawdę ważne'? Oczywiście było to zawsze pisane w sarkaźmie i z pogardą
6. O to twoje wytłumaczenie jest bardzo interesujące, gdyż liczba graczy, która łamie regulamin zwiększa się z dnia na dzień, mimo tego, że robisz więcej niż wszyscy inni administratorzy McHc
7. Już Ci to tłumacze, Sxtanistka_666 jest twoją wierną koleżanką z gildii, powiezyłeś jej nawet akademię (dzk za info satanistka, lovki ?), z tegoż to powodu, uznałem iż jesteś w stanie ją nakłonić do napisania tego. 

Ależ to jest i będzie piękna gra panie D. 

Więc jeśli cię ktoś zwyzywać na 1000 sposobów, to możesz mi za to wkleić bana jeżeli jest to osoba, którą znam, albo której ufam, a ty dobrze wiesz z kim trzymam na serwerze minecraft :*

Jednak jeżeli nie była to informacja przekazywana od ciebie, to automatycznie wstąpiam na forum, o to aby gracz pod nickiem Sxtanistka_666 została ukarana za złamanie regulaminu, dokładnie to podpunktu, który brzmi następująco:
- "Zakaz obrażanie graczy..." chyba było tam Jeszcze administratorow, ale nie mam dostępu do komputera, aby sprawdzić ten regulamin. 

Dziękuję Ci bardzo, moje umiejętności już mnie samego zadziwily, nie wiedziałem, że olgiex to także twój wierny piesek 'Sad, ale tak jak się domyśliłeś, było to tylko grą w nich z mojej strony, clap clap I wish it was easy as fuck Wink

O a tutaj już pokazujesz moją wyższość, gdyż nigdy nie dążyłem do tego, aby ją ukazać, sami to robicie, czyż nie mogę się teraz nazwać lepszym od was? Jeżeli sam personel administracji serwera minecraft o IP: Lecraft. Pl pisze takie rzeczy...

Chyba koniec na chwilę obecną
Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.01.2020, 09:04 przez erPol.

Wiadomości w tym wątku
Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez erPol - 13.01.2020, 23:45
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 14.01.2020, 00:04
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez RaYen - 14.01.2020, 00:23
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez erPol - 14.01.2020, 08:21
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez erPol - 14.01.2020, 12:28
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 14.01.2020, 11:09
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 14.01.2020, 13:12
Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 31.01.2020, 18:09

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości