[ZAMKNIĘTE]  Odwołanie od Bana na trybie McHc

Napisał(a): erPol

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

11 posts in this topic
xR4Z3R
Niezarejestrowany

14.01.2020, 00:04 -
Jetzt geht es wieder los...
1. Jakie miałbym mieć podstawy żeby zbanować za irytacje? Bo wydaje mi się że irytacja jest podstawą ale mogę się mylić
2.Nie nadużywam swoich permisji. Jest to twoja trzecia kara za irytację i pierwszy ban za nią, wcześniej dałem ci 2 razy mute i ostrzegałem słownie abyś przestał głupio dyskutować. Irytowałeś mnie( i nie tylko ) więc zrobiłem to co jest słuszne i to co zresztą znajduje się w taryfikatorze kar
3.Nie znamy się od kilku lat, mało tego nie grałem z tobą na żadnym mchc a bajeczki o byciu technikiem jak i o naszej kilkuletniej znajomości możesz zachować dla siebie. Znamy się od XTD2 lub XTD3 a więc stosunkowo niedawno Wink
4.Nie dałem ci bana trzykrotnie tylko raz. Masz nawet w powodzie "irytacja x3" a więc była to trzecia kara. Wydaje mi się że 3 bany i 2 muty o których wspomniałeś daje razem 5 kar ale moja matematyka może mnie mylić
5.Nie olewam zgłoszeń bugów co może potwierdzić sam maniek któremu wielokrotnie zgłaszałem rózne bugi Wink
6.Nie olewam łamań regulaminu przez graczy. Cały czas za to karam i wystawiłem w ciągu swojej "służby" prawdopodobnie więcej warnów, mutów itd niż reszta administracji gildii w tym samym czasie razem wzięta. Jeśli masz dowód na moje olewanie graczy łamiących regulamin to proszę, daj go. Tylko żeby tam nie było że afk jestem Wink
7.Jakiś dowód że ja kazałem satanistce tak napisać? Czy po prostu w to uwierzyłeś? Idąc tym tropem rozumiem że jak jakiś gracz wejdzie i pociśnie mnie na 1000 sposobów mówiąc, że przekazuje to od Ciebie to mam Cię za to ukarać? Tak o, bez dowodu że rzeczywiście kazałeś mu to przekazać? Okej, zapamiętam to sobie ;*

Reasumując dodam też coś od siebie
1. Kłamiesz w odwołaniu. Jeśli tak załatwiłeś degrada wielu adminom(bo ostatnio to słyszałem) to gratuluję perswazji
2.Odkąd Cię znam (I nie, nie od paru lat Wink) to zawsze próbowałeś być mądrzejszy niż ustawa przewiduje i zawsze zachowywałeś się tak jakbyś pozjadał wszystkie rozumy. Wróciłeś po długiej przerwie i w sumie nic się nie zmieniłeś(sam przyznałeś w sumie że nie masz zamiaru się zmieniać). Próbujesz na siłę pokazać swoją inteligencję co wręcz irytuje każdego a świadkiem z dzisiejszego wydarzenia są mi RaYeeN_, Sxtanistka_666 i sqezzy_ którzy byli wtedy online Smile

Wiadomości w tym wątku
Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez erPol - 13.01.2020, 23:45
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 14.01.2020, 00:04
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez RaYen - 14.01.2020, 00:23
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez erPol - 14.01.2020, 08:21
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez erPol - 14.01.2020, 12:28
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 14.01.2020, 11:09
RE: Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 14.01.2020, 13:12
Odwołanie od Bana na trybie McHc - przez xR4Z3R - 31.01.2020, 18:09

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości