05.01.2020, 02:59 -
1.Imię : Jan
2.Wiek : 16
3.Nick w grze : PIANKAPL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : 2-3 lata około
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W dni robocze 3-6h a w weekendy 2-9h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : ts / discord / skype.
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/cc czyści chat
/c on włącza chat
/c off wyłącza chat
&1-9 pisanie na kolorowo
/kick nick wyrzuca gracza z serwera minecraft
/kick nick powód wyrzuca gracza z serwera minecraft z powodem
/tempmute nick mutuje gracza
/tempban banuje gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : ja bardzo często jestem na bed wars często widze cziterów i chciałbym pomuc serwerowi w dyskfalikowaniu ich.
9.Coś o sobie : siemka jestem Janek uwielbiam grać w MC na waszym serwerze minecraft. Jestem z wielkopolski mam dobre znajomości z ADM i bardzo ich lubie i szanuje.Interesuje się piurotechniką.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK mam.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NOPREMIUM ale kupuje sobie premium ale niewiem kiedy.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : TAK
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem ani razu i dlatego chcę wam pomuc.
2.Wiek : 16
3.Nick w grze : PIANKAPL
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : 2-3 lata około
5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer : W dni robocze 3-6h a w weekendy 2-9h
6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : ts / discord / skype.
7.Komendy przydatne w roli ChatMod :
/cc czyści chat
/c on włącza chat
/c off wyłącza chat
&1-9 pisanie na kolorowo
/kick nick wyrzuca gracza z serwera minecraft
/kick nick powód wyrzuca gracza z serwera minecraft z powodem
/tempmute nick mutuje gracza
/tempban banuje gracza
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : ja bardzo często jestem na bed wars często widze cziterów i chciałbym pomuc serwerowi w dyskfalikowaniu ich.
9.Coś o sobie : siemka jestem Janek uwielbiam grać w MC na waszym serwerze minecraft. Jestem z wielkopolski mam dobre znajomości z ADM i bardzo ich lubie i szanuje.Interesuje się piurotechniką.
10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK mam.
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : NOPREMIUM ale kupuje sobie premium ale niewiem kiedy.
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : TAK
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? Nie byłem ani razu i dlatego chcę wam pomuc.