27.10.2019, 21:40 -
(27.10.2019, 21:06)XNati napisał(a): i inni, kogo masz na myśli? Poza tym jak napisałeś skargę, nie musisz nie wiem chwalić się tym na chatcie czy tam celowo o tym pisać. Wystarczy ze ta skarga jest. Opiekun jeśli uzna to,wyciągnie konsekwencje od modow itp. Wiec skoncz pisac na chtacie o tym zdarzeniu. :) Dziekuje pozdrawiam
zacznijmy od tego, ze poinformowalem szalonego, ze jest nowa skarga tym razem z wzorem, ale wy zaczeliscie kpić z tej skargi (szczegulnie ty a jak sama powiedzialas "przeczytalam 3 zdania" co jak najbardziej upowaznia cie do komentowania calego tego zajscia i pokazuje twoj poziom intelektu), wiec ja jako superman i obronca swojego imienia probowalem ci grzecznie wyjasnic o co chodzilo i ciagle dostawalem kicki. az nagle dostalem muta za irytowanie administracji a na pytanie gdzie jest taki punkt w regulaminie to dopisala sobie tabliczke na spawnie "nie irytuj administracji" co pokazuje ze na serwerze minecraft jest samowolka. i nastal moment gdy dostałem bana na 1 dzien za dokładnie to samo XDDD.
ale jako, ze jestem grzecznym i troskliwym graczem to postaram ci sie streszczyc cala sytuacje, bo jak widac lenistwo sie szerzy na calego.
zadawalem pytania o serwerze minecraft bo dawno nie gralem i nastal temat rekrutacji i jakis gracz napisał ze sie nie nadaje bo nie umiem ortografii, a mam stwierdzonom dyzortografie. dla jasnosci, jest to choroba ktora sprawia ze nie jestem wstanie zastosowac pewnych zasad ortograficznych w praktyce, moge je wkóć na pamiec, ale i tak nie wiem jak tego uzyc.
jak dla mnie jest to rasizm bo rasizm z definicji to brak akceptacji/ubliżanie komuś z powodu tego, że w jakiś sposób się rozni, tak nprawde to podobne do slowa "dyskryminacja", ale nasz kochany SzalonyMenel jako definicje uznaje tylko przykłady, czyli jesli ktos napisal na wikipedii ze rasizm to dyskryminowanie kogos ze wzgledu na PRZYKLADOWO kolor skury, kraj pochodzenia, to rasizm dotyczy tylko tych słów :>, a chyba slowa "przykład" nie musze wam tlumaczyc, bo chyba kazdy zna znaczenie tego slowa.
tak wiec trwa dyskusja na temat tego i zaczynaja sie do mnie tepac na dzialke:
- jakas xMarTii
- SzalonyMenel
- i jakis inny kidmod
lataja mi przed twarza i w ten sposob mi przeszkadzaja. kiedy pytam sie ich jak zablokowac graczy to groza mi banem jak to zrobie co jest smieszne bo ta komenda jest wlasnie po to by unikac takich sytuacji, ale gdy admin przeszkadza na dzialce to nie mozesz go zablokowac bo dostaniesz bana XDDDDD tez kolejny przyklad samowolki
dalej trwa dyskusja na ten temat i w sumie dalej nasze drogi sie rozchodza
wiec JESZCZE BARDZIEJ STRESZCZONE PODSUMOWANIE:
szalony nie umie poprawie interpretowac definicji oraz przeszkadza graczom :>
XNatii niepoprawnie mutuje oraz pokazuje samowolke na serwerze minecraft
jakis tam kidmod i xMarTii przeszkadzaja graczom na dzialkach
dam jeszcze screena jak XNatii dodaje te tabliczki bo jak dla mnie to jest bezczelne
https://imgur.com/a/DJajW92