01.09.2019, 17:53 -
Lisek przestan mi robic smrodu, bo robisz to tak nieumiejetnie ze szkoda na to patrzec. Panie Qwerty. Na warp pvp biles sie z graczami ktorzy mi poswiadcza ze miales ewidetnego anti knocka. Po moim wejsciu na warp pvp stanales w miejscu. Jeden z graczy cie naparzal, nie leciales nawet na pol kratki. Oddales mu, wiec o lagach nie ma tu mowy ;P Panie lisku, przedwczoraj nie mialem jak tego napisac bo bylem na telefonie, nie mialem dostepu do komputera. Gdy zauwazyles ze i ja cie biję, to stanąłeś w miejscu udając laga. Uderzyłem cie dwa razy, po czym ja i jeszcze 2/3 graczy po prostu stanelismy i sie na ciebie patrzylismy. Wtedy 2x na czerwono napisalem moją regułkę "qwerty2 jesteś sprawdzany, nie logaj z serwera minecraft masz 3 minuty na pobranie anydeska" Dalej stales w miejscu wiec zaczelismy cie bic, oczywiscie padles, a po smierci wyszedles do glownego menu - zgodnie z regulaminem dalem ci bana. Na serwerze minecraft bylem wtedy ja i bodajże stones. A jeżeli nie stones, to poświadczy mi Kerdo ktory rowniez cie na warpie pvp bił. Wyjasnilem mam nadzieje wystarczajaco. Lisek, w tym momencie prosze o przedluzenie bana dla ciebie do dwoch tygodni za sciemnianie oraz za recydywę (Ponowne posiadanie cheatow)