08.08.2019, 12:29 -
No hej. Podpowiedź : Sprawdź bana, bo administracja innego serwera minecraft ci go przedłużyła za recydywę. (Sprawdź co to ) To tak, to że miałeś prefix Cziterek mnie nie interesuje. Mam prawo cię sprawdzić, bo chciałem zobaczyć czy odinstalowałes cheaty za które dostałeś wcześniej bana. Więc tak zacząłem cię sprawdzać i od razu napisałem na chacie nie ruszaj myszka. Ty - Dalej ruszasz. Miałem na twoim kompie okropne lagi i opóźnienie, więc to logiczne że z opóźnieniem 40s nie sprawdzę cię w 3 minuty. Za pierwszym razem jak wchodziłem w appdate przez resource paczki, przełączyłem na appdate to ty mi magicznie przełączyłes w zupełnie inny folder. Trudno to pomyślałem że wpisze normalnie żeby ją odpalić przez wyszukiwarkę. Pan qwerty podczas tego gdy już miałem wciskać enter pan qwerty2 cisnął myszka w pulpit, anulował wyszukiwanie, wszedł w Minecrafta i "już?" Ponownie go ostrzeglem, że jeszcze raz ruszy myszka a dosyanie bana za brak wspolpracy. Ten na złość wszedł w Minecrafta i napisał ok trudno, dalej chciałem kontynuować to zaczął ruszać myszka, zaczął odpalać NIE APPDATE KOLEGO tylko zupełnie co innego, po czym się rozlaczylem i powiedziałem że dostajesz bana, za brak współpracy. Po czym zaczęła się spina, mam graczy jako świadków na to co pisałeś, a jedynym twoim argumentem było że nabijales kille i pewnie to dlatego, i że masz ten prefix i od razu i mamy oddać ci hajs (10zl) za 180 tokenów których wartość jest równa <2zl. Potem twój kolega wbił, zaczął wyzywać mnie i graczy, dostał bana. Dostałeś bana w sumie na 3 dni po zsumowaniu tego coś odwalił, a administrator CV dał ci bana dłuższego, bo jak widzisz kolego jesteś już znany na całym serwerze minecraft. //Zamknijcie to bo aż szkoda wzroku marnować