28.06.2019, 18:27 -
Kolego lizanie dupska, faworyzacja? widzisz co ty w ogóle piszesz? Bo to raczej powinno wyglądać inaczej "Aktywność, wykonywanie dobrze swoich obowiązków, pomoc graczom" Nie znasz mnie i nie masz prawa osądzać mnie o coś takiego, to co powiedział ci szajeq zostaw dla siebie, dostał to na co zasłużył i liczył się z tym, że tak to się skończy.
A teraz pomyśl logicznie:
Wbijam sobie rano na serwer dostaje zgłoszenie np: kuba1234 cheaty biorę go do sprawdzarki, sprawdzam wersje(przyjmijmy, że gra na 1.12) logi, kosz,pulpit,pobrane itd. Widzę w folderze .minecraft flux, wurst, huzuni... (Są na wersje 1.12.2)Od razu leci ban za posiadanie nielegalnych modyfikacji. A teraz dlaczego?
Dlatego, że dziś kuba1234 może grać na wersji 1.12 a jutro 1.12.2
Druga wersja, kuba1234 ma cheaty ale jest czysty bo ich nie używa, na drugi dzień wchodzę na serwer: Nowe zgloszenie: kuba1234 cheaty
np: szajeq pisze na ac Zostaw go on był wczoraj sprawdzany.
Czyli co kuba1234 zmienił wersje i używa tych wszystkich modyfikacji, które JA wcześniej widziałam? właśnie za to banuje
Nie rozumiem jednego, tej zazdrości? cokolwiek to było z jego strony. Ale udawał, że wszystko jest okej, aż w to uwierzyłam i to ma być nasza wina? Że zamiast powiedzieć o tym jak jest mu źle, opiekunowi czy komukolwiek udawał?
Powiem ci tak, dla mnie nigdy nie liczyła się ranga, czy byłam KidModem, ChatModem, teraz Modem może kiedyś i Adminem, czuje się tak samo, nie podlizywałam się administracji, sama nie lubię takich osób więc po co miałabym to robić? skoro nie ważne jest to kto ma wyższą range a kto niższą? wszyscy są równi i tego się trzymajmy.
Przykre jest to, że z twojej wypowiedzi wynika, iż szajeq był zły że dostałam awans, czyli tylko na to liczył, nie wiedział bądź nadal nie wie co oznacza równość. Myślał, że jest gorszy bo ma KidModa a ja jestem krócej w administracji i do tego wyżej. Ale czy zadał sobie pytanie? Za co ona go dostała? Za co ja go nie dostałem? prawdopodobnie nie. W takim razie zamiast robić w tym poście jakąś bezsensowną dyskusje i mieć spiny do każdego członka administracji pomyślcie o tym dokładnie i rozważcie to, że szajeq nie jest niewinny i to co wam powiedział nie koniecznie było prawdziwe.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.06.2019, 18:31 przez Darknessia.