08.06.2019, 09:58 -
Noob, a Pi*** to tego nie powinno się w ogóle porównywać i po pierwsze powiedziałem to sarkastycznie nie miałem na celu nikogo urazić Moderator powinien być KULTURALNY i NIE UŻYWAĆ wulgaryzmów jak według serwera minecraft on dobrze zrobił mówiąc, że jestem nikim oraz Pi*** to super, a zresztą, ,,MODERATOR MA ZAWSZE RACJE” i może nie przestrzegać regulaminu.
Jeszcze mi groził nim bo napisał ,,Zaraz zobaczysz” nawet sam nie podał konkretnego powodu za co dostałem bana nie wiem czy za cheaty (których nie miałem) czy za napisanie nooby, a nie powodem bana było ,,Dołącz do kolegi, może coś ci to da”, czyli widać, że powodem była jego przegrana w bed wars, czyli według ciebie nazwanie kogoś Pi*** jest kulturalne?
Jeszcze mi groził nim bo napisał ,,Zaraz zobaczysz” nawet sam nie podał konkretnego powodu za co dostałem bana nie wiem czy za cheaty (których nie miałem) czy za napisanie nooby, a nie powodem bana było ,,Dołącz do kolegi, może coś ci to da”, czyli widać, że powodem była jego przegrana w bed wars, czyli według ciebie nazwanie kogoś Pi*** jest kulturalne?
Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.06.2019, 10:20 przez Doge.
USUNCIE MI KONTO Z TEGO FORUM