[ZAMKNIĘTE]  _lagozaur_ v6

Napisał(a): _lagozaur_

Oceń wątek
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

5 posts in this topic
_lagozaur_
Mało rozmowny

width=

1
19 posts 8 threads Dołączył: Jul 2017
18.05.2019, 16:56 -
Na pewno drewniany mieczyk? NIGDY NIE BIEGAM Z DREWNIANYM MIECZYKIEM. Nigdy. Coś Ci się musiało tutaj pomylić... Tak samo pokłóciłbym sie o te 2 hity. Nawet mieczykiem z Force na tyle sie nie zjedzie.
Ale jesli już mówimy o mniejszej ilości zadawania hitów innym Graczom oraz szybszym zabijaniu Graczy to polecam ZAPOZNAĆ SIĘ Z TAKIM CZYMŚ JAK: criticals
Trudno pojąć system walki? W końcu nie bije się jak na 1.8 [tak jak 98% Graczy na bw, którzy nadal myśla, iz jest tutaj walka jak w 1.8 XD]

Tak tak. Historyjkę o tym, że nie ma banów za niewinność słyszałem milion razy i idealnie o tym świadczą moje poprzednie UB z dowodami, które to potwierdzają ; ).

"Piszesz żeby wżąć cie do sprawdzarki, ale w tym czasie nie będzie co sprawdzać."
Jak to nie będzie co sprawdzac? Co to za przeproszeniem za kity próbujesz wmówić. Przecież dobrze wiem jak to działa - w końcu 2 poprzednich/byłych opiekunów BW mi to tłumaczyło a nawet pokazywało/uczestniczyłem w tym. Dopóki nie lognę to nawet jeśli bym miał cheaty to one pozostaną. Dlatego była taka zasada, iż podczas sprawdzania Gracza to Gracz nie może lognąć z klatki, gdyż może szybko przemienić launchery. Później kazano Graczowi wbić na skype czy tam ts + cos tam wbić i następowało sprawdzanie.
Zatem w skrócie. Mogłeś/aś w każdej chwili mnie wziąć do sprawdzarki...

Po prostu mnie śmieszy to, iż lepszy Gracz zawsze musi być karany bo odbiega od innych? I mam do konca życia siedziec z nagrywarką? Beka.

Na ts mogę wbić w każdym momencie. Tylko powiedz kiedy.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.05.2019, 16:57 przez _lagozaur_.

Wiadomości w tym wątku
_lagozaur_ v6 - przez _lagozaur_ - 18.05.2019, 15:53
RE: _lagozaur_ v6 - przez mcraftor_ - 18.05.2019, 16:00
RE: _lagozaur_ v6 - przez dudek02 - 18.05.2019, 16:03
RE: _lagozaur_ v6 - przez Smoczakrew_ - 18.05.2019, 16:24
RE: _lagozaur_ v6 - przez _lagozaur_ - 18.05.2019, 16:56
RE: _lagozaur_ v6 - przez Smoczakrew_ - 18.05.2019, 17:59

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości