08.05.2019, 09:04 -
(07.05.2019, 21:56)NinJa_CiSseK napisał(a): AT 1. Po to sie kupuje rangi AT 2. Gdy kupujesz cos w sklepie to tak jest AT 3. To akurat dobre AT 4&5. Po to kupujesz range serwer musi zarobic AT 6. Komende rtp polecam AT 7. Polozysz sie i masz dzien AT 8. Jest topka online tez, a bylo warp top AT 9. Sa pod koniec edycji AT 10. Dobre AT 11. Mozesz multikonta XD AT 12. Masz w sklepie fly na potrzebe.
Ja rozumiem, że serwer musi zarobić ale niektóre rzeczy to pierdoły na, które Gracz również zasługuje bynajmniej moim zdaniem... Fajnie, że jak kupuje coś w sklepie to tak jest niestety chciałbym również otrzymywać takie info w trakcie kopania gdyż nie mam ochoty co parę wykopanych bloków sprawdzić czy mój ekwipunek nie jest pełny gdyż jest to monotonne a takowe kopanie staje się nudne... Co ma rtp do tego, że ceny są źle skonfigurowane? XD... Spoko i fajnie, że się położę i mam dzień ale dla przykładu jestem teraz na rtp i mam przy sobie łóżko nosić + budować bunkier? Idź na /warp top jest 6 topek w tym 2 z podpisem blocks nie wiadomo do czego się odnoszą... Co do multikont do głosowania jet to nie możliwe bo głosować można raz z jednego IP... EULA zabrania sprzedawania takowego fly dlatego wspomniałem o opcji z dywanami