[ODRZUCONE] Podanie na Pomocnika

Napisał(a): _RaVeK_

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

2 posts in this topic
_RaVeK_
Nowy

width=

0
1 posts 1 threads Dołączył: Apr 2019
Rainbow  27.04.2019, 11:30 -
1.Imię : Rafał
2.Wiek : 19
3.Nick w grze : _RaVeK_
4.Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft : Od 26.04.2019. Bardzo mi się spodobał ten serwer. Szukałem dość długo takiego właśnie serwera minecraft z FreeBuild .

5.Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer :  Hmm... ciężko odpowiedzieć na takie pytanie. Godziny popołudniowe na tygodniu 17:00-23:00 oraz weekendy 12:00-23:00 (oczywiście nie zawsze będę w stanie być bo jak każdy rozumie nie samym komputerem żyje człowiek : D)

6.Czy posiadasz powyżej wymienione programy?Jakie? : Tak, posiadam wszystkie wymienione programy takie jak FB, Skype i TS3

7.Komendy przydatne w roli ChatMod : Na to pytanie myślę, że nie ma sensu odpowiadać. [b]Sami wiecie że wszystko można skopiować. Myślę że lepszym rozwiązaniem był by "test" przez administratora na np: TS3 polegający na powiedzeniu bądź wypisaniu na CZAT danej komendy.  -coś sie zepsuło i nie podkreśla na niebieski kolor[/b]

8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko : Startuję na Pomocnika, a więc musi być pomocny. Więc Tak! Zawsze lubiłem pomagać ludziom na żywo jak i w grach. Nie mam opinii społeczności tego serwera minecraft i to może mnie jednak zabić przy ocenie administracji ale cóż. Warto spróbować!

9.Coś o sobie : Coś o sobie powiadacie...   A więc jestem Rafał, jestem raczej z tych "ułożonych" i spokojnych. Uwielbiam grać w piłkę nożną. Gram już 7 lat. I AM A GOALKEEPER! Jestem otwarty na ludzi, i szczery. Nie siedzę cicho jak coś się dzieje tylko staram się wyjaśnić. Więcej -o mnie- dowiecie się po rozmowie ze mną, jak już mówiłem jestem otwarty także nie będzie z tym problemu : P

10.Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE) ? : TAK
11.Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? : PREMIUM
12.Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) : NIE
13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy ? NIE

Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Pozdrawiam Gorąco
                                      Rafał
Ten post był ostatnio modyfikowany: 27.04.2019, 11:39 przez _RaVeK_.

Wiadomości w tym wątku
Podanie na Pomocnika - przez _RaVeK_ - 27.04.2019, 11:30
Podanie na Pomocnika - przez Werciok - 27.04.2019, 11:42
Podanie na Pomocnika - przez riserm_ - 28.04.2019, 19:52

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości