18.04.2019, 20:59 -
Witaj Oskar
+ Wiek
+ Pkt. 9 (Jedna uwaga, jutro jest nowa edycja więc nie będziesz miał swojej "dżungli")
+/- Nie kojarzę abyś grał na LC
+/- Doświadczenie
- Poświęcenie na serwer
- Brak Facebooka oraz TeamSpeak 3 (Ts jest bardzo ważny bo na nim własnie przechodzisz drugą część rekrutacji)
- Komendy (czytaj niżej) (tylko 1 komenda poprawnie podpisana)
- Nielogicznie wypisany pkt. 8
Komendy:
/mute nie ma ChatMod i jakbyś miał np. moderatora mógłbyś dopisać powód nadanego mute
/kick owszem ma ChatMod ale możesz także dopisać powód za nickiem
/ban nie ma ChatMod i jakbyś miał np. admina mógłbyś dopisać powód za nickiem banowanego
/warm ??? Pierwsze słyszę, jest /warn i ma Moderator albo KidMod
/template Nie ma ChatMod
Oto co ChatMod ma:
/c on
/c off
/cc
/kick
/tempmute
/litebans broadcast
/afk
/kary
A więc kolego, u mnie masz 2+, 2+/- (1+), 4-. A to oznacza że powinieneś u mnie zdobyć 8 punktów a zdobyłeś jedynie 3. Brak TeamSpeaka 3 mógłbym zaliczyć podwójnie bo to bardzo ważny element rekrutacji wobec powyższego zdobyłeś 2/8 a to jest 25%. Jestem na: NIE
+ Wiek
+ Pkt. 9 (Jedna uwaga, jutro jest nowa edycja więc nie będziesz miał swojej "dżungli")
+/- Nie kojarzę abyś grał na LC
+/- Doświadczenie
- Poświęcenie na serwer
- Brak Facebooka oraz TeamSpeak 3 (Ts jest bardzo ważny bo na nim własnie przechodzisz drugą część rekrutacji)
- Komendy (czytaj niżej) (tylko 1 komenda poprawnie podpisana)
- Nielogicznie wypisany pkt. 8
Komendy:
/mute nie ma ChatMod i jakbyś miał np. moderatora mógłbyś dopisać powód nadanego mute
/kick owszem ma ChatMod ale możesz także dopisać powód za nickiem
/ban nie ma ChatMod i jakbyś miał np. admina mógłbyś dopisać powód za nickiem banowanego
/warm ??? Pierwsze słyszę, jest /warn i ma Moderator albo KidMod
/template Nie ma ChatMod
Oto co ChatMod ma:
/c on
/c off
/cc
/kick
/tempmute
/litebans broadcast
/afk
/kary
A więc kolego, u mnie masz 2+, 2+/- (1+), 4-. A to oznacza że powinieneś u mnie zdobyć 8 punktów a zdobyłeś jedynie 3. Brak TeamSpeaka 3 mógłbym zaliczyć podwójnie bo to bardzo ważny element rekrutacji wobec powyższego zdobyłeś 2/8 a to jest 25%. Jestem na: NIE