07.04.2019, 16:05 -
Witaj Patryku.
+ Wiek
+ Gra na LC
+ Poświęcenie na serwer
+ Programy
- Komendy
Zapoznaj się Patryku z tym...
Cytat:7. Komendy przydatne w roli ChatMod:/tempmute skopiowane odemnie tylko, że zmienione znaczenie
Wyciszanie/ogarnianie chatu:
/tempmute <nick> <czas> <powód> - Wyciszę gracza tymczasowo, nie będzie mógł pisać na chacie, na /ac czy też na /msg do czasu upłynięcia wyciszenia
/cc - Wyczyszczę chat
/c off - Wyłączę chat i wtedy nikt oprócz członków administracji nie będzie mógł nic napisać na chacie
/c on - Włączę chat i wtedy każdy oprócz wyciszonych tymczasowo / osadzonych w więzieniu będzie mógł pisać na chacie
/kick <nick> <powód> - Wyrzucę gracza z serwera minecraft po czym może wrócić i dalej grać
Komendy przydatne dla samego ChatModa:
/afk - (Skrót: Away From Keyboard). Komenda ma na celu po informowanie gracza o tym, iż dany członek administracji jest z dala od klawiatury.
/ac - (Skrót: AdminChat). Komenda pozwala na skomunikowanie się w grze z pozostałymi członkami administracji
/tp <nick> - Teleportuję się do gracza bez pozwolenia danego gracza (w sensie gracz do którego chce się teleportować nie musi akceptować zgody o teleportacje)
/vanish - Gracze mnie nie widzą np. gdy jestem na spawnie to drugi gracz mnie nie widzi a ja go widzę + zakrywa mnie na chacie (nie jestem widoczny na tabie)
/cc skopiowane ode mnie
/c off pewnie także zmienione ale skopiowane ode mnie.
/c on jest skopiowane w 90% tylko zmieniłeś słowo osadzonych na siedzących
/kick tak samo napisane tylko inne objaśnienie napisałeś
/afk napisane oznaczenie skrótu tak samo jak u mnie więc znowu kopia ale inne oznaczenie u ciebie
/ac Skrót napisałeś tak samo jak ja + 60% znaczenia skopiowane
/tp oznaczone tak samo jak u mnie + 30% znaczenia skopiowane
/vanish dobrze że go nie skopiowałeś bo chatmod go nie ma
- pkt. 8
Jakoś mi się nie wydawało nigdy że byli szczęśliwi bo ty byłeś online. Za mało wypisane
+/- pkt. 9
Dużo rozpisane... Chociaż miałem wczoraj taką nieprzyjemną sytuację. Gracz wbija na serwer i oskarża adminów o to że mają go w tyłku. Zainteresowałem się tym graczem, chciałem mu pomóc. Napisałem że przebywanie na serwerze minecraft jest dobrowolne a ten chce robić awantury (jak "Balbina" ze szczecina), że go admini wyrzucają z serwera minecraft. Koleś chciał rozmawiać z Hydrą która nie gra. Chciał mieć jak na tacy wypisane tryby więc ja go zachęcam do wejścia na /lobby i sobie zobaczenia jakie mają. Później koleś chciał wiedzieć jakie są komendy na działki a potem chciał wiedzieć komendy chatmoda bo byłem... Po chwili poleciał kick, potem mute a on włamał się na konto Pluto i się unmutuje. Nadaje admina i mnie banuje...
+ Doświadczenie
Wynik: 4,5/7 50% NEUTRAL/NIE