05.03.2019, 21:07 -
(05.03.2019, 20:41)_fapozaur_ napisał(a): Co da sprawdzanie w tym momencie, jeśli może być już za późno. Jak się domyślam to wyczyścić minecrafta z cheatów jest tak szybkie jak mój bieg na poranny autobus...
(05.03.2019, 20:37)Olu2 napisał(a): Chłopie, miałeś 3 kreski zasięgu. Wysoce prawdopodobne jest to, że zaszło takie zjawisko poprzez nie wczytanie przez serwer tego, że zdążyłeś się przemieścić z miejsca, w które Kamil uderzał.
I nie, nie bie bronię go, bo jest opiekunem. Gdyby to był jakikolwiek inny gracz, w tej sytuacji napisałabym dokładnie to samo.
Wgl wszelkie nagrania, w których gracz ma słabe połączenie powinny być brane z dużym dystansem...
Co z tego ze 3 kreski, jeśli widać ze gra chodzi BARDZOO płynnie... Zero lagów ;>
"zjawisko" xdddddd
Znów te wypowiedzi pseudoZnawcówCheatówXD
Co z tego, że gra chodzi płynnie? Mój Mc potrafi chodzić jak cudo, przy 2k pingu, gdzie inni widzą tylko, jak teleportuje się po mapie. Poza tym, skoro jednak miałeś tylko te "3 kreski" to jednak nie aż tak "Zero Lagów"
Co do znania się na cheatach, myślę, że mam akurat tutaj wiecej do powiedzenia niż ty, biorąc pod uwagę fakt, iż w pewnym stopniu kieruje tobą agresja, która zaburza twoją ocenę sytuacji. Poza tym przez ponad pół roku miałam okazję być administratorem minigier na tym serwerku, więc okazji do obserwowanie cheaterów miałam naprawdę bardzo wiele...
Dalej, aura działa na zasadzie "zdalnego obrócenia" na chwilę zadania ciosu, podczas gdy na nagraniu niczego takiego nie widać. Poza tym, przy puszczeniu nagrania w spowolnieniu, widać, iż odrzuca cię w kierunku w który patrzył kamil, co potwierdza, że (przynajmniej u niego) nie zmieniłeś pozycji.
Btw. Link, który może bardziej wyjaśnić ci "lag":
https://youtu.be/Ny3YWPNbYcI
I co jest nie tak ze "zjawisko"?
Ten post był ostatnio modyfikowany: 05.03.2019, 21:10 przez Olu2.