20.02.2019, 23:11 -
(20.02.2019, 22:45)DazenD napisał(a): Analizowałem demo z Grymoniastym i w prędkości 0.25 wszystko staje się jasne. Pragnę również zauważyć Twoją "pewność" w grze widać że nie przejmujesz się tym że spadniesz. A jeżeli chodzi o strzelanie z łuku doprecyzuję troszkę. Za każdym razem mija taka sama liczba klatek filmu między rozpoczęciem naciągania łuku a "przyklejeniem" się odpowiednio celownika. Nawet profesjonaliście nie są w stanie w 0,17sek. zrobić czegoś takiego. Wszystko było testowane na serwerze minecraft i sprawdzane jak się powinna zachować fizyka gry która Ciebie nie dotyczy. Wyniki były powtarzane wiele razy i zawsze dawały taki sam efekt przy odwzorowaniu w 100% każdej sytuacji.
Nie zapominaj że pyra777 decyduje o Twoim ub a takim zachowaniem nie pomagasz sobie.
Przeciw UB.
XDD[D]
Kolejny pseduSpecjalista od Cheatów
Ale wiecie, ze on pokazał CALUTKI EKRAN. Lepiej. On nagrał calutka walke
To istnieja NIEWIDZIALNE CHEATY? Jak tak to pokaz mi takie
I kolejne. On ma jakies namierzanie czy cos takiego co by mu pomagalo w Grze? Bo ja widze cały czas czysciutko XDD
Nie ogarniacie ze Istnieje takie cos jak skill? Nie wszyscy tutaj są dzieciakami co nie ogarniaja jak sie klepac. Wystarczy pograc kilka lat na arence na Survivalu + troche checi
"Idzie pewnie" XD
A co ma srac?
Chłopak ma przed kazda mapka nagrywac filmiki od samego poczatku jak odpala kompa wraz z launcherem + z mapka by udowodnic ze ma SKILLA? Bo moze to zrobic specjalnie dla Was ;
Jeszcze raz i po raz ostatni powtórze. Nie istnieja niewidzialne cheaty XDDD zawsze cos bedzie na ekranie a laguś przedstawił cały filmik z pierwszej perspektywy. Jesli nie ogarniacie skilla to nie wypowiadajcie się, pls - po to juz jest ŻENUA.