20.02.2019, 21:40 -
(20.02.2019, 19:40)Grymoniasty123 napisał(a): Przeanalizowałem wideo i widać :XDDDD
killaure bo 1:28 podpalenie z miecza nie działa a w 2:20 nagle działa (z tego co wiem to na killaurze nie działa podpalenie z enchantu płomien)
Nie wiadomo jak naciągając łuk celuje ci w graczy mimo iż są jakieś 60 kratek od niego i trafia dwa razy z rzedu.
Uderza cie gracz z łuku a NIC ci się nie dzieje strzała nic nie powoduje (ani dmg ani knock ) albo uderza osobę z miecza a tą wyrzuca jak z kija (który posiada odrzut)
Gracz nie zadawał mu również obrażeń od uderzeń miecza (ale animacja była pokazana)
Pojawia się niezidentyfikowana literka D i dystans do niej . Posiada zmiany graficzne które pokazują nałożone efekty ilość strzał wytrzymałość zbroi itp. Na dodatek kiedy został odrzucony idealnie upadł na krawędź bloku
Odpisze tylko z tego powodu, aby Cie dupka nie bolała...
Zacznę po kolei:
Nie wiem o co Ci chodzilo w pierwszym zdaniu to sobie je odpuszcze, bo w 1:28 strzelam z łuku a nie z miecza? XD
"Nie wiadomo jak naciągając łuk celuje ci w graczy mimo iż są jakieś 60 kratek od niego i trafia dwa razy z rzedu." - A czy widzisz tu jakies namierzanie ze wspomagaczy? TO SIE NAZYWA SKILL ; POLECAM ZERKNAC W GOOGLE CO OZNACZA TO SŁOWO.
"Uderza cie gracz z łuku a NIC ci się nie dzieje strzała nic nie powoduje (ani dmg ani knock ) albo uderza osobę z miecza a tą wyrzuca jak z kija (który posiada odrzut)" - XDDDDDDDDD kup sobie okulary? Wlasnie 2:12 pokazuje jak nic mi nie bierze XDDD
"Gracz nie zadawał mu również obrażeń od uderzeń miecza (ale animacja była pokazana)"
Chodzi o koncowa akcje? Ale Ty widzisz ze byłem na niewidce? XDDDDDDDDDDD co za łeb
"Pojawia się niezidentyfikowana literka D i dystans do niej . Posiada zmiany graficzne które pokazują nałożone efekty ilość strzał wytrzymałość zbroi itp."
Ale wiesz ze to jest mod "FORCE", który nie jest cheatem i nic nie pomaga? XD a jest dozwolony? ;
Pytałem sie prywatnie samej MegiMef, która była dosc długo Opiekunem BedWarsów o to i potwierdziła ze legit ;
Co do literki D to jest to moje ostatnie miejsce smierci? XDDDD
Jesli sie nie znasz na cheatach + w dodatku jest caly filmik to wez sie czlowieku nie wypowiadaj.
Jak grało sie juz 5 latek na Survivalu to wiadomo, ze jak taki Gracz jak ja wbije to skilla wykorzystuje .
(20.02.2019, 21:30)Vureks napisał(a): Według mnie Pyra77 nie daje banów za nic.
Jak byś nie cheatował to byś bana nie miał. ;D
Tak i mój filmik z pierwszej perspektywy udowadnia jak cheatuje XDDDDDDDDDDDDDDDD
Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.02.2019, 21:41 przez _fapozaur_.