[ZAMKNIĘTE]  Ile można czekać?

Napisał(a): _fapozaur_

Oceń wątek
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

6 posts in this topic
_ThatSzympans_
Ninja&Cat

width=

1
54 posts 5 threads Dołączył: Jan 2019
20.02.2019, 15:27 -
Typie, ty niczego nie rozumiesz.
1. UB jest masa, a z tego co wiem jest tylko gdzieś 5+ Administratorów którzy mają do tego uprawnienia.
2. Admin/mod umie rozpoznawać cheaty.
3. Facet, kozakiem nie jesteś pisząc ten wątek i w nim umieszczając wyraz "skilla"
4. Nie zawsze czysty jest każdy kto uważa się za kozaka.
5. "Potraficie tylko banować" jeszcze może napisz że administracja (za przeproszeniem) jest niedorozwinięta intelektualnie?
6. PUNKT REGULAMINOWY NA KAŻDYM TRYBIE LECRAFT: Admin ma zawsze rację, i zakaz jest sprzeciwiania się jego decyzją. (Pomijając niesłuszne)
7. "Co robi Admin na nieswoim trybie?" to tak jak ja bym powiedział "Co mój kot robi na świecie?" Każdy administrator ma prawo przebywać na każdym trybie. To też gracz. Miło by Ci było jakby się okazało że możesz grać tylko na jednym trybie? No właśnie. Zgaszony.
8. Na cheatach to ty się nie znasz. Tak samo jak na całej pracy administracji. TO NIE TYLKO SIEDZENIE PRZED KOMPUTEREM, TO TEŻ WIELE ROBOTY NA FORUM, I WIELU INNYCH "PAPIERKOWYCH" SPRAWACH.
9. Skarga na administrację tylko dla tego, że dostałeś bana i jak najszybciej chcesz się dostać na serwer, by znów wkurzać innych i tak w kółko. Ty myślisz, że święty jesteś i tobie trzeba wszystko? GRUBO ALE TO GRUBO SIĘ MYLISZ.
10. "Proszę" Po tym wszystkim "proszę"? Czy ty wiesz jak obraziłeś teraz całą administrację serwera minecraft lecraft? Ja bym tu wstawił "przepraszam" na twoim miejscu a nie.

PODSUMOWANIE: Zależy Ci tylko na dobrowadzenie administracji do płaczu przez ten wątek, bo niby jesteś kozakiem. Ty nie wiesz jak to jest. Jeżeli myślisz że po odwołaniu przyjętym, dostaniesz unbana w sekundę? To tak nie działa. Jak mówię administracja ma dużo roboty, a ty tylko zawracasz jej niepotrzebnie gitarę. Wystarczy poczekać.

Bądź cierpliwy, a unbana dostaniesz. Bo narazie, to tylko marudzisz.
Victual Ninja of Cats

Wiadomości w tym wątku
Ile można czekać? - przez _fapozaur_ - 20.02.2019, 13:24
RE: Ile można czekać? - przez _ThatSzympans_ - 20.02.2019, 15:27
RE: Ile można czekać? - przez Sharp_Dragon - 20.02.2019, 15:46
RE: Ile można czekać? - przez Rexio120_ - 20.02.2019, 18:12
RE: Ile można czekać? - przez NinJa_CiSseK - 20.02.2019, 18:36
RE: Ile można czekać? - przez Mayii - 20.02.2019, 21:39
RE: Ile można czekać? - przez pyra777_ - 21.02.2019, 20:18

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości