[PODANIE] pomelo_anderson

Napisał(a): pomelo_anderson

Oceń wątek
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

10 posts in this topic
pomelo_anderson
Mało rozmowny

width=

0
15 posts 2 threads Dołączył: Dec 2018
08.02.2019, 21:09 -
1. Imię ------> Igor
2. Wiek --------> Rocznikowe 15
3. Nick w grze ---------> pomelo_anderson
4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft ---------> Od poprzedniej edycji.
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer ----------> W zależności od ilości nauki od dwóch do siedmiu godzin.
6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie? ----------> Posiadam Facebook,Teamspeak, Skype.
7.  Komendy przydatne w roli Helper ------------> 

• ----------->/tempwarn nick 24h powód - ostrzega gracza
  •   -------------->/tempmute nick CZAS powód - mutuje gracza tymczasowo
  • ------------------->/unmute nick - odcisza gracza jednostki czasu: 1s, 1m, 1h, 1d
  •  ------------------------>/warns nick - sprawdza aktualne ostrzeżenia gracza
  • ----------------------------->/history nick - sprawdza historie banów gracza
  • ----------------------------------->/kick nick powód - wyrzuca gracza z serwera minecraft
  •  ---------------------------------------> /tempban nick CZAS powod (czas: np. 1h) - ban tymczasowy
  • ---------------------------------------------> /unban nick - odbanowuje gracza
  • ------------------------------------------------>/cc global - czyści chat 
  • --------------------------------------------------->/s wiadomość - wysyła wiadomość na chacie administracji
  • ------------------------------------------------------>/tp nick - teleportuje do gracza 
  • ---------------------------------------------------------->/tphere nick - teleportuje gracza do Ciebie
  • 8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko --------> Ponieważ jestem osobą pomocną i uważam że jestem w stanie w miarę stworzyć trochę porządku na serwerze minecraft. 
  • 9. Coś o sobie ------------> Mam na imię Igor mieszkam w Warszawie w wolnym czasie bawię się grafiką wektorową oraz programuje. Bardzo dużo się śmieje jestem człowiekiem wesołym lubiącym memy i spotkania w gronie znajomych. Bardzo lubię oglądać seriale i filmy a netflix  jest moją miłością.
  • 10. Czy masz sprawny mikrofon (TAK / NIE)? ------------------> Tak, mam sprawny mikrofon.
  • 11. Jaki minecraft posiadasz (PREMIUM / NONPREMIUM)? ----------------> Posiadam Minecraft premium.
  • 12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP) -------------> Przez moment na serwerze minecraft kolegi.
  • 13.Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy? ----------------> Niestety nigdy nie miałem okazji, a szkoda.

(bardzo przepraszam za [/b] jednakże nie umiem usunąć]
Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.02.2019, 00:29 przez pomelo_anderson.
Ten dzban pomelo

Wiadomości w tym wątku
pomelo_anderson - przez pomelo_anderson - 08.02.2019, 21:09
RE: pomelo_anderson - przez NeedTM - 08.02.2019, 21:22
RE: pomelo_anderson - przez Kornella - 08.02.2019, 23:07
RE: pomelo_anderson - przez Metths_Poland - 09.02.2019, 08:00
RE: pomelo_anderson - przez calowany - 09.02.2019, 13:39
RE: pomelo_anderson - przez markrast - 10.02.2019, 09:15
RE: pomelo_anderson - przez test10 - 10.02.2019, 10:30
RE: pomelo_anderson - przez pietrzyk24 - 10.02.2019, 11:26
RE: pomelo_anderson - przez miszczupowraca - 11.02.2019, 11:51
RE: pomelo_anderson - przez Imagic_Dragon - 10.02.2019, 11:56