[ZAMKNIĘTE]  Zgłaszanie wulgaryzmów

Napisał(a): TataLuli

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

6 posts in this topic
Gastel992
§ Były ChatMod §

width=

Zbanowany

211 posts 39 threads Dołączył: Sep 2018
19.01.2019, 22:48 -
Zgłaszaj przeważnie to co uraża twoją osobę. Jeśli np. do mnie pisze wulgarne słowo to ja takiej osobie piszę "grzeczniej". Jeśli to nie skutkuje piszę do takowego gracza o zamiarze napisania skargi. Jeśli gracz dalej nie uspokaja się ja wówczas piszę skargę.

Na forum jednego z serwerów minecraft mc musiałem pisać skargę bo ten jak nikogo nie było to mógł wulgarnie i chamsko się zachować. Dostał ataku furii i w efekcie mnie obrażał a jego obrazę oglądali użytkownicy imgura czy forumowicze tamtego forum.

Przeważnie piszę skargi, czasem gdy mam dobry humor nie piszę skarg bo mi się nie chce. Można zobaczyć moje skargi w dziale Creative, tam trochę skarg się posypało. Na Freebuild takowych nie było tak samo jak na SkyBlock. A na Minigrach przeważnie składałem skargi za cheatowanie. Chociaż raz też były cheaty + obraza na The Pit PVP a potem na forum oskarżana osoba pisze "konfident".

Jeżeli coś uraża twoją osobę pisz skargi na forum tylko stosuj się do wzoru. A jeśli nagłaśniasz sprawę pisz na grupie LC. W takowy sposób postąpiłem tylko raz gdy adm z CV zachowała się jak banda rozwydrzonych bachorów a nie jak admini którzy powinni świecić przykładom graczom.

Reasumując pisz skargi wyłącznie wtedy kiedy uraża to twoją osobę albo gdy cię to irytuje. Ostrzegaj takowego gracza o zamiarze, czasem zadziała i przestanie podskakiwać w obawie o karę jaką jest najczęściej mute do kilkunastu minut.

Wiadomości w tym wątku
Zgłaszanie wulgaryzmów - przez TataLuli - 18.01.2019, 17:46
RE: Zgłaszanie wulgaryzmów - przez Dandys_Saczy - 18.01.2019, 21:10
RE: Zgłaszanie wulgaryzmów - przez Smoczakrew_ - 19.01.2019, 18:09
RE: Zgłaszanie wulgaryzmów - przez Gastel992 - 19.01.2019, 22:48
RE: Zgłaszanie wulgaryzmów - przez WisienQa_ - 19.01.2019, 23:06
RE: Zgłaszanie wulgaryzmów - przez riserm_ - 21.01.2019, 15:10
RE: Zgłaszanie wulgaryzmów - przez Smoczakrew_ - 26.01.2019, 15:09

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości