16.01.2019, 12:16 -
1.Nick: Young_ksaw
2.Powód:reklama
3.Czas jaki pozostał do końca kary: 9 dni, 23 godziny, 59 minut
4.Nick Administratora, który nadał karę: GaGa_36 (pozniej pojawil sie nick rexio120 po reconnect)
5.Dlaczego powinieneś mieć zniesioną karę: Chcę zniesienia kary, ponieważ budowałem sobie na dzialkach na serwerze minecraft freebuild i nagle ban za reklame jak prawie cały czas nic nie pisałem na czacie
6.Dowody, jeżeli takowe posiadasz:
Jedyne co napisałem na czacie na serwerze minecraft freebuild to jaka jest komenda na losowy tp i dalej juz nic. Niczego nie reklamowałem a mam bana na 10 dni
2.Powód:reklama
3.Czas jaki pozostał do końca kary: 9 dni, 23 godziny, 59 minut
4.Nick Administratora, który nadał karę: GaGa_36 (pozniej pojawil sie nick rexio120 po reconnect)
5.Dlaczego powinieneś mieć zniesioną karę: Chcę zniesienia kary, ponieważ budowałem sobie na dzialkach na serwerze minecraft freebuild i nagle ban za reklame jak prawie cały czas nic nie pisałem na czacie
6.Dowody, jeżeli takowe posiadasz:
Jedyne co napisałem na czacie na serwerze minecraft freebuild to jaka jest komenda na losowy tp i dalej juz nic. Niczego nie reklamowałem a mam bana na 10 dni
Mogę się przyznać ze grałem na flux b11 czyli cheatpacku ale nic nie wlaczalem jedyne co mialem wlaczone na cheatpacku to inna textura enchantu i autosprint. Wiem ze za killaury itp. jest ban wiec wylaczylem.
plz unban (
Lecraft to moj ulubiony serwer a taka dobra administracja na nim jest
Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.01.2019, 13:05 przez Young_ksaw.