11.12.2018, 21:13 -
Odnosząc się do tego co pisałeś, już raz zostałeś wyrzucony za to, że nic nie robiłeś, dałam ci szansę, bo wiadomo różne są powody. Co do oskarżeń wobec Mnie to jakoś nikt inny nie ma problemu aby ze mną załatwić jakąkolwiek sprawę, skończyła ci się ranga - od tego miałeś opiekuna, który się tym zajmuje. To, że czasem pisałam capsem, to gdybyś chociaż trochę z nami przebywał, wiedziałbyś, że jakiś czas miałam ustawiony capslock na mówienie na ts. Kolejna rzecz, wyciągnąłeś urywek dyskusji z grupki, tak się składa, że jestem normalnym człowiekiem, który również przeklnie, zresztą to, że tak zareagowałam to musiała być sytuacja, w której jako budowniczy nic nie robiliście. Tak się również składa, że nie pamiętam abyś był jakoś mega aktywny, więc no cóż. jeżeli masz jakiś problem do Mnie bądź innej administracji to widać brak twojej dojrzałości aby wyjaśnić sprawę na ts. Jakoś nigdy nie zauważyłam abyś mi zgłosił, że masz jakiś problem.
Co do Yinsomni to tak się składa, że nie została ona przeze mnie wywalona. Dostała degrada za to co robiła, to, że gra na innym serwie to mało, faworyzowała graczy, straszyła banami, mutami za to, że przeszkadzają na chacie jej oraz jej przyjaciołom z serwera minecraft. Dostała degrada i sama odeszła. Polecam nie wypowiadać się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia.
Jak widać takie zachowanie pasuje tylko do kogoś, kto nic nie wniósł na serwer i po "nic nie robieniu" odszedł.
Edytowałam aby dodać załącznik, gdzie jak widać olałam Cię jak prosiłeś o rangę
Co do Yinsomni to tak się składa, że nie została ona przeze mnie wywalona. Dostała degrada za to co robiła, to, że gra na innym serwie to mało, faworyzowała graczy, straszyła banami, mutami za to, że przeszkadzają na chacie jej oraz jej przyjaciołom z serwera minecraft. Dostała degrada i sama odeszła. Polecam nie wypowiadać się na tematy, o których nie masz zielonego pojęcia.
Jak widać takie zachowanie pasuje tylko do kogoś, kto nic nie wniósł na serwer i po "nic nie robieniu" odszedł.
Edytowałam aby dodać załącznik, gdzie jak widać olałam Cię jak prosiłeś o rangę
Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.12.2018, 21:19 przez test10.