16.11.2018, 20:42 -
1. Imię: Piotr
2. Wiek: 34 lat
3. Nik w grze: Smoczakrew
4. Czas kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: ponad dwa miesiące
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: od 2h wyżej, zależny od pracy
6. Czy posiadasz wyżej wymienione paragramy? Jakie?: Tak posiadam, TS i czasem Discord
7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/kick <gracz> <powód> - Wyrzuca gracza z powodem
/tempmute <gracz> <czas> (s/m/h/d) - Wycisza gracza tymczasowo
/cc, /c off, /c on - Wyłącza/włącza czat oraz go czyści
/tempwarn <gracz> <czas> <powód> - Daje tymczasowe ostrzenie
/warn <gracz> <powód> - Daje ostrzenie na stałe
jeśli jest więcej zawsze mogę się ich nauczyć
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Lubię pomagać innym graczom jak i administracji. Na przykład odpisuje graczom na pytania, które zadadzą na czacie, o ile posiadam taką wiedzę, a jeśli nie zaczerpie od doświadczonej administracji. Przede wszystkim zachowuje się kulturalnie do narratywnych graczy i odpowiadam im wyrozumiale.
9. Coś o sobie: Pogodny, miły, humorystyczny, nie stwarzający problemów, cierpliwy, przede wszystkim spokojny. Lubię grać w różne gry to mój sposób na relaks po pracy.
10. Czy masz sprawny mikrofon: Pewnie że TAK
11. Jaki minecraft posiadasz: z tego co mi napisał mojang to premium.
12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Nie niebyłem, chodz swojego czasu czyli początki gry stawiałęm własny serwer na komputerze tak zwane po lanie na 3 osoby
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy? Nie byłem, jak wspomniałem wyżej na tym serwerku gram od ponad 2-ch miesięcy.
2. Wiek: 34 lat
3. Nik w grze: Smoczakrew
4. Czas kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: ponad dwa miesiące
5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: od 2h wyżej, zależny od pracy
6. Czy posiadasz wyżej wymienione paragramy? Jakie?: Tak posiadam, TS i czasem Discord
7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:
/kick <gracz> <powód> - Wyrzuca gracza z powodem
/tempmute <gracz> <czas> (s/m/h/d) - Wycisza gracza tymczasowo
/cc, /c off, /c on - Wyłącza/włącza czat oraz go czyści
/tempwarn <gracz> <czas> <powód> - Daje tymczasowe ostrzenie
/warn <gracz> <powód> - Daje ostrzenie na stałe
jeśli jest więcej zawsze mogę się ich nauczyć
8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko:
Lubię pomagać innym graczom jak i administracji. Na przykład odpisuje graczom na pytania, które zadadzą na czacie, o ile posiadam taką wiedzę, a jeśli nie zaczerpie od doświadczonej administracji. Przede wszystkim zachowuje się kulturalnie do narratywnych graczy i odpowiadam im wyrozumiale.
9. Coś o sobie: Pogodny, miły, humorystyczny, nie stwarzający problemów, cierpliwy, przede wszystkim spokojny. Lubię grać w różne gry to mój sposób na relaks po pracy.
10. Czy masz sprawny mikrofon: Pewnie że TAK
11. Jaki minecraft posiadasz: z tego co mi napisał mojang to premium.
12. Czy miałeś/aś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Nie niebyłem, chodz swojego czasu czyli początki gry stawiałęm własny serwer na komputerze tak zwane po lanie na 3 osoby
13. Czy byłeś/aś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb, ile razy? Nie byłem, jak wspomniałem wyżej na tym serwerku gram od ponad 2-ch miesięcy.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.11.2018, 13:54 przez Smoczakrew_.