[ODRZUCONE] zimek

Napisał(a): zimek

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

11 posts in this topic
zimek
Nowy

width=

0
2 posts 1 threads Dołączył: Nov 2018
15.11.2018, 13:30 -
1.Kacper 
                                                                  2. 16lat 
                                                                  3. zimek16 
                                                                  4. Gram od 3lat 
                                                                  5. 3-5 godz 
                                                                  6. Facebook Skype ts mogę mieć 
                                                                  7.  /help – Lista komend dostępnych na serwerze minecraft
                                                                   /list – Wyświetla listę zalogowanych graczy
                                                                   /say <wiadomość> – Wysyła wiadomość do wszystkich graczy
                                                                   /give <nick> <id przedmiotu> <ilość> – Wysyła graczowi przedmiot
                                   /tp <twój nick> <nick przyjaciela> (lub na odwrót) – Teleportuje cie do gracza, lub teleportuje gracza do ciebie
                                                                   /time – Ustala czas dnia np: /time 8
                                                                   /kick <nick> <powód> – Wykopuje gracza
                                                                   /ban <nick> <powód> – Banuje gracza na Nick
                                                                   /unban <nick> – Odbanowuje gracza
                                                                   /ipban <IP> – Banuje gracza na IP
                                                                   /unban-ip <IP> – Odbanowuje gracza
                                                                   /slay <nick> – Zgładza gracza
                                                                   /spawn – Przenosi osobę co to wpiszę na spawn
                                                                   /motd – Wyświetla wiadomość powitalną
                                                                   /weather <stormy/sunny> – Ustala rodzaj pogody
                                                                   /mute <nick> – Ucisza gracza
                                                                   /unmute <nick> – Zdejmuje uciszenie z gracza
                                                                   /heal <nick> – Ulecza gracza 
     8. Długo gram w MC i znam się na grze więc mogę zostać modem lub adminem.Bardzo dużo czasu poświęcam tej grze. 
     9.Mam 16 lat lubię grac w piłkę i siatkówkę dużo czasu przebywam na rowerze lub z kolegami.Chodzę do 3Gim. Jestem wyrozumiały 
      i uczciwy wobec graczy.Nie używam wulgaryzmów,nie pisze obraźliwych rzeczy na graczy.
                                                                 10. Tak 
                                                                 11. NONPREMIUM 
                                                                 12. Nie nie byłem
                                                                 13. Nie nie byłem
Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.11.2018, 13:39 przez zimek.

Wiadomości w tym wątku
zimek - przez zimek - 15.11.2018, 13:30
RE: zimek - przez KaMeL - 15.11.2018, 14:37
RE: zimek - przez zimek - 15.11.2018, 17:16
RE: zimek - przez RezZu - 15.11.2018, 15:25
RE: zimek - przez Kirkrrr - 15.11.2018, 16:33
RE: zimek - przez RezZu - 15.11.2018, 18:01
RE: zimek - przez Rexio120_ - 15.11.2018, 21:10
RE: zimek - przez Ikkenavn - 17.11.2018, 14:03
RE: zimek - przez Plutoo__ - 17.11.2018, 19:54
RE: zimek - przez Smoczakrew_ - 17.11.2018, 20:44
RE: zimek - przez Starozytny - 18.11.2018, 00:20