03.11.2018, 14:45 -
(03.11.2018, 13:23)GaGa_36 napisał(a): Ban jest słuszny, jak chcesz się bawić w taki sposób to idź na prywatny serwer. Pisząc, iż mogą otrzymać darmowe tokeny na jakiejkolwiek stronie wprowadzasz ich celowo w błąd oraz narażasz serwer na negatywne opinie w przypadku braku takowych tokenów. Traktowanie innych graczy w taki sposób to idiotyzm i na takie coś nie pozwalamy na serwerze minecraft, możesz prosić jedynie o skrócenie kary.Nie zgadzam się z twoją odpowiedzią "Pisząc, iż mogą otrzymać darmowe tokeny na jakiejkolwiek stronie wprowadzasz ich celowo w błąd" napisałem coś takiego "www.podaj/numer/telefonu/a/stracisz/pieniadze.com" miałem na celu wyśmiac "Generatory walut" nie miałem na celu wprowadzić ludzi w błąd "narażasz serwer na negatywne opinie w przypadku braku takowych tokenów." tak jak mówiłem miałem na celu wyśmiać "Generatory Walut" więc nie chodziło mi aby takową stronę sprawdzali "Traktowanie innych graczy w taki sposób to idiotyzm i na takie coś nie pozwalamy na serwerze minecraft" Ale już wyzywanie graczy na serwerach "MiniGames" jest dozwolone i nikt tego nie sprawdza tylko liczycie na to że komuś będzie się chciało robić 50 ss'ów dziennie
"możesz prosić jedynie o skrócenie kary." tak jak napisałem administrator poprostu źle to odebrał i dawanie za takie coś bana jest moim zdaniem IDIOTYCZNE!
Dziękuje, pozdrawiam
Ty no nie wiem OwO