10.04.2016, 16:39 -
(29.03.2016, 19:05)DSGamerPL napisał(a):1. Imię: Daniel
2. Wiek: 14 (23.05.2001)
3. Nick w grze: DSGamerPL
4. Status konta [Premium/Non-Premium]: Non-Premium (Myślę że to nie ma znaczenia)
5. Ile czasu grasz na serwerze minecraft Lecraft: Długoo... Najdłużej (z moich serwerów minecraft) gram na tym serwerze minecraft ;v
6. Czas, jaki możesz poświęcić dziennie na serwer: Zależy od dnia...(Pon-czw. 2-3godz.) (pt.-ndz. do 8 godz.)
7. Posiadasz sprawny mikrofon? [Tak/Nie]: Tak
8. Posiadasz Skype oraz TeamSpeak 3? [Tak/Nie]: Tak (Ale ts3 ogarniam dopiero ^^)
9. Komendy przydatne w roli Młodszego moderatora: /Vanish /fly /mute /kick itd.
10. Dlaczego akurat Ciebie powinniśmy wybrać? Przekonaj nas do siebie: Lubię rządzić.. i już to robiłem kiedyś ;v Gram na SkyBlocku dość długo, jestem bardzo towarzyski ponieważ nienawidzę sam czegoś robić.. np. w tym wypadku wyspy ;v (Mam wyspę z kuzynem) Lubię pomagać graczom. Możliwe że wpadnie mi jakiś fajny pomysł by upiększyć serwer dla graczy.
11. Dodatkowe informacje o sobie: Zacznę od tego że Kocham słuchać muzyki szczególnie rapu, Nie mam tych większych zainteresowań jak np. Gotowanie itp. Najwięcej czasu spędzam przed komputerem.. można powiedzieć nawet no life ;v Minecraft to jedna z większych gierek których gram.Praktycznie w żadne inne gry nie gram prócz tej ;v. Lubię się udzielać w różnych tematach (Ale to po czasie ^^ ) Jeżeli chodzi o moje poczucie humoru to mam tego masę :").
Jestem na TaK