[ODRZUCONE] Kamiloza_50

Napisał(a): Kamiloza_50

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

6 posts in this topic
Kamiloza_50
Nowy

width=

0
2 posts 2 threads Dołączył: Aug 2018
24.10.2018, 14:24 -
1. Imię: Kamil

2. Wiek: 15

3. Nick w grze: Kamiloza_50

4. Czas od kiedy grasz na serwerze minecraft Lecraft: od 4 miesiący

5. Czas dzienny jaki możesz poświęcić na serwer: W wolne dni mogę poświęcić sporo czasu, koło dwóch, trzech godzin o każdej porze, natomiast w czasie nauki mogę poświęcić coś koło jednej  godzinie wieczorkiem.

6. Czy posiadasz powyżej wymienione programy? Jakie?: Posiadam TS3, discorda, Facebooka i skype

7. Komendy przydatne w roli młodszego moderatora:

/mute ((gracz)) ((czas)) ((powód)) - wycisza gracza na czas.

/tempmute ((gracz)) ((powód)) - wycisza gracza tak, że nie może pisać na chacie bez limitu czasowego.

/unmute ((gracz)) - odcisza gracza

/kick ((gracz)) ((powód)) - wyrzuca gracza z serwera minecraft.

/jail ((gracz)) ((czas)) - wsadza gracza za kratki

/tphere ((gracz)) - teleportuje wybranego gracza do nas.

/weather ((pogoda)) - zmienia pogodę.

/invsee ((gracz)) - zagląda do ekwipunku gracza, pozwala również na zabieranie itemków.

/v - stajesz się niewidoczny ani na chacie, ani na tab

/time set ((godzina/nazwa)) - zmienia godzinę minecraft.

/warn ((gracz)) ((powód)) - daje graczowi ostrzeżenie.

/cc - czyści chat.

/c ((on/off)) - wyłącza/włącza chat.

/afk - ustawia nam status zdala od klawiatury.

/socialspy - pozwala na czytanie wiadomości /msg innych graczy.

/ac - chat, na którym gracze zadają pytania do administracji.

8. Dlaczego ciebie mam wybrać na to stanowisko: No to tak... chciałem utrzymać poziom serwera minecraft... ostatnimi czasy widziałem sporo osób reklamujących inne serwery, spamujacych oraz floodujacych. Chciał bym temu zaradzić I uczynić tryb lepszy. Z racji, że administracji jest teraz większe zapotrzebowanie na KidModeratorów, tylko dodaje to powodów, dla których można by mnie wybrać. Również na serwerze minecraft jest dużo młodszych graczy, mniej ogarniających pluginy, komendy i inne, przez co mógłbym im pomóc, by uwspanialić im grę.  Często przychodzą do nas gracze z innych trybów lub serwerów minecraft, więc warto też im pomóc.

9. Coś o sobie: Jestem Kamil, pochodzę z województwa Mazowieckiego interesuje się informatyką, grami i piłką nożną. Staram się pomagać innym na różne sposoby, a w minecrafta gram od kilku lat. Jestem spokojny i pomocny, potrafię także ogarnąć się i przyjąć sytuację (lub ją zignorować) kiedy ktoś na przykład pisze obraźliwe polskie słownictwo w moją stronę.

10. Czy masz sprawny mikrofon?: Tak

11. Jaki minecraft posiadasz?: Non-premium SkyLand gdyż premium nie jest mi potrzebne.

12. Czy miałeś już możliwość być członkiem administracji na innym serwerze minecraft?(NIE PODAWAJ IP): Bylem moderatorem adminem i helperem na paru serwerach

13. Czy byłeś już w administracji na serwerze minecraft Lecraft? Jak tak jaki tryb , ile razy: Niestety nie miałem jeszcze takiej okazji.

~Pozdrawiam Kamiloza_50~

Wiadomości w tym wątku
Kamiloza_50 - przez Kamiloza_50 - 24.10.2018, 14:24
RE: Kamiloza_50 - przez BadGamerPL - 24.10.2018, 14:54
RE: Kamiloza_50 - przez ZieLoNa - 24.10.2018, 15:09
RE: Kamiloza_50 - przez Smajlu_ - 25.10.2018, 01:50
RE: Kamiloza_50 - przez Nakimeq_ - 25.10.2018, 18:42
RE: Kamiloza_50 - przez Oscori - 28.10.2018, 21:27
RE: Kamiloza_50 - przez Smajlu_ - 01.11.2018, 03:00

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości