[ZAMKNIĘTE]  [creative] zjebana rozmowa, nie wchodz.

Napisał(a): Simple

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

8 posts in this topic
Wodorost_456
NIE GRA JUŻ NA LC

width=

Zbanowany

57 posts 9 threads Dołączył: Jul 2018
04.09.2018, 21:02 -
(04.09.2018, 20:23)Simple napisał(a): Dobra, wchodze z tematem zmiany serwera minecraft, na serwerze minecraft duzo sie dzieje druga edycja itd, ale ***** to juz przechodzi siebie, pamietam ten fajny serwer gralo z 200/300 osob, a teraz? same randomowe osoby jakies svipki z ktorymi mozesz sie powyzywacj jaki chujowy jest ten serwer i oni zawsze nie maja racji, dobra przechodze do jednej rozmowy z mvipem klocilem sie z nia ze redo odszedl nie uczciwie i powininien wrocic, a nie jakas ***** mariczka srariczka, przyszła przez stulejki w adm i sobie ***** strzelila gale i poszła,  no i sie klocila "jak to dobra byla ta mariczka" a tak serio chuja zrobila, redo wroc redo wroc, redo gral tu z 3 lata, nie rozumiem powodu klocenia sie ze mna jak mialem przewage, i racje, mam bana chcialem pogadac z jakims "ADMINEM", przejdźmy do administracji, ktora Sie "LENI" nie boje sie tego powiedziec, ja jak wszedłem ostatnio spytalem sie administratora o co chodzi w czyms tam o 21, Admin sobie gadal z jakas kolezanka, kolezka,  i chuja mi odpowiedzial, jak tak patrze, bo mam supportera na serwerze minecraft mta, to porownanie z nikad ale na mta gra 20+ osob serwerze minecraft, a tu gralo wtedy z 60, a ja robie lepsza prace na tym niz cala administracja, chcialbym zeby ten serwer nie umieral, zycze tego ale i tak mam zla opinie.

Ogar...

Wiadomości w tym wątku
RE: [creative] zjebana rozmowa, nie wchodz. - przez Wodorost_456 - 04.09.2018, 21:02
RE: [creative] zjebana rozmowa, nie wchodz. - przez Gość - 21.09.2018, 14:38

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości