[ZAMKNIĘTE]  [Creative] Oznaczanie Grieferów

Napisał(a): Niki330

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

5 posts in this topic
Kapitel123
Jakiś typ

width=

1
67 posts 14 threads Dołączył: Jul 2018
21.08.2018, 20:58 -
Przez niszczyciela mam złe zdanie na temat marry. Budowałem sobie biedrę (na innym serwie) wyszedłem do swojej "dziewczyny" która zniszczyła mi domek rodzinny gdzie miałem tam przyjąć 16 graczy... Na widok, ciśnienie mi skoczyło a to było jakieś 2 tygodnie mojej przygody z serwerami Creative. A potem jakoś w lipcu też mi jeden gracz rozwalił... Domek rodzinny, ciśnienie również skoczyło. To wszystko miało miejsce na innym serwerze minecraft gdzie pisałem o skandalicznym zachowaniu kidmodów na tamtym serwie w powitaniu.

Ale do rzeczy... Co jak by ktoś zasłabł / zemdlał / dostał zawału w wyniku zniszczeń? Mi od zniszczeń od razu skacze mi ciśnienie. A więc znowu do rzeczy

Dobra teraz odkopujmy treść gracza Niki330 dnia 18 sierpnia godz. 21:07
A) Słuszny pomysł, za griefing można by było dać bana na tydzień za zniszczenie brushem, a np. 2 dni za zalanie lawą lub wodą. Ale tu jak udowodnić to, iż to nie ty zrobiłeś tylko ktoś inny?
B) Oznakowania są upokarzające, ale przecież gracze też mają swoje paluszki i można wystukać w klawiaturze informację dla graczy że dany gracz niszczy / zalewa działki.
C) Co do rozwiązań, a1 to bezsensowne w tym także b1 tak jak napisałem powyżej, to upokarzająca ranga. Admini mają i tak już dużo roboty i nie dokładajmy im obowiązków

Dobra teraz odkopuje post yinsi tego samego dnia godz. 22:07
Zgadzam się z Yinsią ale chociaż zrobić takie coś żeby jak się wiążę się komendą ./marry to żeby go nie dodawało

I odkop gracza Niki330 tego samego dnia godz. 22:53
Zgadza się, niektórzy się załamują i nie wracają bo nie chce im się tego odbudowywać a dobro gracza powinno się liczyć najbardziej.
1. Słuszny fakt, griefer nie chce /marry lub dodania za coś
2. Słuszny fakt, napisałem powyżej żeby technik napisał skrypt który po zostaniu małżeństwem druga osoba nie była dodana do zaufanych
Pomogłem ? Jeśli tak to zostaw reputkę! 

Wiadomości w tym wątku
[Creative] Oznaczanie Grieferów - przez Niki330 - 18.08.2018, 20:07
RE: [Creative] Oznaczanie Grieferów - przez Niki330 - 18.08.2018, 21:53
RE: [Creative] Oznaczanie Grieferów - przez Kapitel123 - 21.08.2018, 20:58

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości