[ZAMKNIĘTE]  [Creative] Oznaczanie Grieferów

Napisał(a): Niki330

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

5 posts in this topic
Niki330
Nowy

width=

0
4 posts 3 threads Dołączył: Dec 2017
18.08.2018, 20:07 -
Dobry wieczór,

Mam małą propozycję odnośnie trybu Creative. Mianowicie zauważyłem, że na czacie co jakiś czas pojawiają się informacje o tym że ktoś jest grieferem, psują czy niszczy działkę, a mało co można wtedy zrobić oprócz natychmiastowego blocka i odbudowy. Gracz niszczący pozostaje:

a) nieukarany, a zasługuje na karę bo przecież bez żadnych moralnych hamulców niszczy czyjąś pracę, w którą ktoś włożył czas, serce i nierzadko ma z nią związane dobre wspomnienia.

b) nieoznakowany w żaden sposób, przez co może niszczyć dalej.

Dlatego moją propozycją jest:

a1) wprowadzić karę tempmuta i tempbana na długość stosowną do przewinienia.

b1) oznakować go specjalną, unikatową rangą, Griefer/Psuja która albo może zostać na zawsze, albo po czasie zostać usunięta, tudzież zamieniona na rangę Notowany/Były Griefer lub coś w ten deseń

Osobiście uważam, że system jest potrzebny i byłby dobrym rozwiązaniem na ten, dosyć niemiły problem. Prosiłbym o jak najszybsze rozpatrzenie i werdykt oraz/lub ewentualne poprawki.
                                                                                             Nie zajmuję już więcej waszego cennego czasu,
                                                                                                                                             Wink

Wiadomości w tym wątku
[Creative] Oznaczanie Grieferów - przez Niki330 - 18.08.2018, 20:07
RE: [Creative] Oznaczanie Grieferów - przez Niki330 - 18.08.2018, 21:53

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości