20.07.2018, 10:09 -
Kazdy moze mowic, pisac swoja wersje o ile wam wszystkim wiadomo nie bylo tak, ze wyzywaly sie 3 osoby. Bylo tak, ze przyszedl randomowy czlowiek wprowadzajac toksyczna atmosfere i jak tu nie reagowac? Fakt wszyscy na siebie skakali, zareagowalam u tego kto to rozpoczal i skonczyc nie chcial. Uczepil sie i jak juz wiele razy mowilam zastraszal. Czytajac wypowiedz Rakaliusza widze, ze po znajomosci mozna wiele zrobic.. Fakt z powodem bana przesadzilam i bardzo za niego przepraszam. Dawalam wtedy co moglo sie dac, niestety nie wyszlo tak jak mialo wyjsc. Oboje tutaj jestesmy winni, ban minal, ja wciaz permisji nie mam i pewnie miec nie bede. Na tsie mnie spotykac nie bedziecie, skoro takie zachowanie jest akceptowane. Nie wiem czy tego Dragov chciales, ale gratuluje, ostatnio szczerze mowiac mam ciezki czas, trudna sytuacje i staram sie to wszystko jakos ulozyc, niestety zawsze musze dawac rade sama. Sama jestem wyzywana przez kazdego od najgorszych, nie bede sie tutaj wypowiadac jak jeszcze.. Jestem czlonkiem administracji i nie powinnam dac takiego powodu. Przykro mi jesli ten ban cie urazil (badz wykorzystales to i sie z niego smiales). Masz co chciales. Zegnam.