15.07.2018, 06:45 -
Ale jestem spokojnym i normalnym ale kurde zeby ja bylbym winowaty to bym sie nieklocil, a tak klocilem sie o moje prawa bo nic niezrobilem specjalnie i zlego, moglas po prostu zabrac pojazdy lub napisac mi ze niewolno ich miec usun je, i ja bym je spokojnie usunal, i nietraktowalem ciebie jako rzecz i nieobrazalem sama to wiesz, nic ci zlego niepisalem, bo naprawde serw mi sie podoba typ dal mi i sam sie przyznal ze mi dal no i skad mam wiedziec skoro w regulaminie niewidzialem ze napisane ze niewolno miec skopiowanych rzeczy a tylko ze niewolno kopiowac a ja niekopiowalem, tak moj blad ze nieprzeczytalem regulaminu, ale cie nie irytowalem, ze pisalem dla innych graczy i dla tobie normalnie pisalem, i serduszka wysylalem i nazywalem pieknie dales mi ban na 5 za za irytacje, wiec nierozumiem o co ci chodzilo, sorry jak cos nie tak zrobilem i juz odczekam te 4 dni, ale jak jestem pewny ze nic zlego niezrobilem to bede dobiwal sie tej prawdy bo ja sam wiem ze nic niezrobilem wiec sorra. powodzenia <3
Dobra przepraszam tam Yinsomine, ale mi sie wydaje ze oba popelnilismy bledy, no rozumiecie ze jagbym to zrobil to sie bym nieklocil
Dobra przepraszam tam Yinsomine, ale mi sie wydaje ze oba popelnilismy bledy, no rozumiecie ze jagbym to zrobil to sie bym nieklocil
Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2018, 06:49 przez SkeepQ.