[ZAMKNIĘTE]  Dzieciak w Administrarcji BAN ZA TO ZE ONA CHCIALA

Napisał(a): SkeepQ

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

10 posts in this topic
SkeepQ
Zbanowany

width=

Zbanowany

21 posts 2 threads Dołączył: Jul 2018
15.07.2018, 06:45 -
Ale jestem spokojnym i normalnym ale kurde zeby ja bylbym winowaty to bym sie nieklocil, a tak klocilem sie o moje prawa bo nic niezrobilem specjalnie i zlego, moglas po prostu zabrac pojazdy lub napisac mi ze niewolno ich miec usun je, i ja bym je spokojnie usunal, i nietraktowalem ciebie jako rzecz i nieobrazalem sama to wiesz, nic ci zlego niepisalem, bo naprawde serw mi sie podoba typ dal mi i sam sie przyznal ze mi dal no i skad mam wiedziec skoro w regulaminie niewidzialem ze napisane ze niewolno miec skopiowanych rzeczy a tylko ze niewolno kopiowac a ja niekopiowalem, tak moj blad ze nieprzeczytalem regulaminu, ale cie nie irytowalem, ze pisalem dla innych graczy i dla tobie normalnie pisalem, i serduszka wysylalem i nazywalem pieknie dales mi ban na 5 za za irytacje, wiec nierozumiem o co ci chodzilo, sorry jak cos nie tak zrobilem i juz odczekam te 4 dni, ale jak jestem pewny ze nic zlego niezrobilem to bede dobiwal sie tej prawdy bo ja sam wiem ze nic niezrobilem wiec sorra. powodzenia Wink <3

Dobra przepraszam tam Yinsomine, ale mi sie wydaje ze oba popelnilismy bledy, no rozumiecie ze jagbym to zrobil to sie bym nieklocil Smile
Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.07.2018, 06:49 przez SkeepQ.

Wiadomości w tym wątku
RE: Dzieciak w Administrarcji BAN ZA TO ZE ONA CHCIALA - przez SkeepQ - 15.07.2018, 06:45

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości