14.07.2018, 12:30 -
(13.07.2018, 20:20)SkeepQ napisał(a):
1.Nick: SkeepQ
2.Powód: porpostu administatorka poczula sie bogiem i ze wszystko jej wolno
3.Data nadania kary: 2018-07-13 22:10
4.Nick Administratora, który nadał karę: Yinsomnia
5.Dlaczego powinieneś mieć zniesioną karę: Wszystko bylo tak wbilem na serwer 1 raz fajny serwer, latalem typ dal mi 3 staki pojazdow no ok, zostaje uwiezniony do wiezienia za kopiowanie a nie kopiowalem bo typ mi dal ok spoko, Admministratorka ktora ma z 12-13lat ta Yinsomnia, ja z ja pisalem ze to nie ja robilem serio sprawdz logs serwera minecraft itd. ona mowi to regulamin itd. ja prosze no wypusc jestem nowy pisze mi ze nie wycierpisz. ok typ mi jeden wyzwal mnie zaknij morde, ja mu odpisalem ty macz morde i on tej administratorki dostalem ja mute ze odpisalem mu nie on na 30min. ok scierpialem. pozniej wbilem na serwer pisze no wypusc pisze mi nie a tylko jak dasz 50k money pisze ze niemam tyle i nie, pozniej ja pisze ze to nie ja kochana administratorka <3 to typ mi dal i niemasz dowodow ze ja kopiowalem (a to typ mi dal i sam sie przyznal i siedzi razem ze mna w wiezieniu ale i ja czemus tez ok.) wbiles pozniej i prosze no wypusc jestem nowy niezdazylem przeczytac serio wiecej niepowtorzy sie. pisze mi ze nie nieirytuj mnie, pozniej pisze jej ok spoko ale to niesprawiedliwie kobitko <3 wszystko pisze milo. ono mi grozi ze jeszcze raz z irytujesz mnie i dostaniesz bana, ja jej pisze gdzie jest w regulaminie ze niemoge se pisac z ludzmi i wyrazac pretenzje <3, ona pisze mi znow jeszcze raz i ban, ja jej pisze ze niemozesz mnie zbanowac bo niepisze juz nawet do cb wiec spokojnie kochanie <3 ona mi daje ban za :
Irytacje Admina, Klotnia Beznadziejna, Skopiowanie pojazdow. Wiec co jej krolowa sie poczola ze banuje za nic? jak cos moge dodac ss bo mam jeszcze pisala ze zamknie ten watek pewnie sie boi.
Jako świadek zajścia pozwolę sobie udzielić się tutaj... pominąwszy, że spora część jest zmyślona, postaram się wyłapać te "prawdziwe":
Cytat:zostaje uwiezniony do wiezienia za kopiowanie a nie kopiowalem bo typ mi dal ok spokoOn dostał za rozdawanie nielegalnych, ty za ich odbieranie.
Cytat:ja mu odpisalem ty macz morde i on tej administratorki dostalem ja mute ze odpisalem mu nie on na 30min.Emm, napisane strasznie niezrozumiale, ale skoro Cię prowokował, mogłeś mu nie odpisywać.
Cytat:tylko jak dasz 50k moneyJest to kaucja.
Cytat:niemasz dowodow ze ja kopiowalemWszystko jest w regulaminie, /warp tutorial
Cytat:jestem nowy niezdazylem przeczytac
KAŻDY gracz ma obowiązek przeczytania regulaminu przed grą. Nieznanie go nie zwalnia z jego nieprzestrzegania.
Cytat: Dzieciak w Administrarcji BAN ZA TO ZE ONA CHCIALA (tytuł)1. "Dzieciak", mogło to ją urazić, więc dodatkowy - dla ciebie
2. "za to, że ona chciała" nie chciała, tylko prowokowałeś ją i wypierałeś się od posiadania nielegalnych itemków.
3. Tytuł musi zawierać jedynie twój nick
To tyle ode mnie, dzięki...
jak dla mnie post do zamknięcia.
KLR ad vitam.