14.07.2018, 11:01 -
Niestety nadal nie rozumiesz swojego bledu, zamiast sie przyznac jak normalny czlowiek i aby skrócić twojego bana nawet sie nie starasz. Niestety wlasnie pokazales i zaprezentowales swoja osobe jako niekompetentna i nie zaslugujaca na otrzymanie unbana. Nie umiesz zrozumiec swojego bledu, nawet nie umiesz sie obronic tylko zmyslac i koloryzowac sytuacje, ukrywasz najwazniejsze informacje i uwazasz, ze traktuje siebie jak to mowisz.. "Boga" otoz nie. Od 4 miesiecy jestem w administracji i zaden gracz nigdy nie mial takich watow do mnie. Jestes nowy i od razu na mnie naskakujesz wiec to jednak nie z administratorem a z graczem jest cos nie tak? Zlamales regulamin trzymajac je w ekwipunku nie bedac AFK i trzymalbys je gdybym nie ostrzegla cie jailem. Wszystko zniszczyles wyklocajac sie ze mna. Siedzialbys cicho, pogral na innych trybach i za pare godzin mogl spokojnie pobudowac bo tak tego pragnales. Nie, ty postanowiles, ze potraktujesz mnie jak rzecz, oczerniajac mnie i pozwalajac na pisanie takich bzdur. Czekam, az ktos normalny z administracji to zamknie bo to co ty wyprawiasz to zwykla dziecinada, wstyd i osmieszenie dla samego ciebie. Ban jest sluszny, pozostaje i masz sie z tym pogodzic, jak jestes tak uzalezniony od minecrafta to radze psychologa, naprawde ci moze pomoc, jesli nie podziala pozostaje jedynie egzorcysta, pozdrawiam ~