[ZAMKNIĘTE]  Dzieciak w Administrarcji BAN ZA TO ZE ONA CHCIALA

Napisał(a): SkeepQ

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

10 posts in this topic
SkeepQ
Zbanowany

width=

Zbanowany

21 posts 2 threads Dołączył: Jul 2018
14.07.2018, 07:03 -
Niebedziesz mi mowic i klamac tutaj ok kobietko, ok niech opiekun poczyta czat wszystki i zobaczymy kto mowi prawde a kto nie, mialem juz kare niemogles mi ja przedluzyc ze pisalem do ciebie i do innym, nic zlego porp;ostu pisalem, ja ich niekopiowalem wiec niezlamalem regulaminu, jezeli ja afk bede stal i ktos mi zoci je i ja niezauwaze i znow bana dostane? hmmmm... zastanow sie nad soba bo jestes zbyt w siebie pewna i na serwerze minecraft pisalas ze opiekun zamknie temat bo ty tego chcesz wiec nie moj problem, pewnie namowisz graczy aby tu przyszli i pisali zeby niedostalbym unbana, ale serwer fajny i propsy dla wlasciciela alez jedna administratorka ktora mowila ze jest jedna na 90 gracz ze jest taka biedna i jej trudno to nie nasza sprawa, klocilem sie? nie obrazalem cie? nie wiec za co 5 dni?. bylem nowy sprawdzie o sami w pliakch serwerowych sami, i typ sie przyznal ze mi je dal wiec nie klam tu prosze cie.

Wiadomości w tym wątku
RE: Dzieciak w Administrarcji BAN ZA TO ZE ONA CHCIALA - przez SkeepQ - 14.07.2018, 07:03

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości