13.07.2018, 23:42 -
Po pierwsze wiek nie jest wyznacznikiem dojrzałości, a gdybyś przypadkiem nie zauważył administracjia jest o 14 lat więc możesz mnie wykluczyć z tej grupy wiekowej . Po drugie za posiadanie pojazdów skopiowanych jest ban, więc miałam prawo Cię za nie zbanować, jednak jestem taka, że wiem, że są takie sytuacje jak na przykład nie czytanie regulaminu otrzymanie tych pojazdów w dużych nielegalnych ilościach, pisałeś, że jesteś nowy to Cię oszczędziłam i dałam dostęp do innych trybów naszego serwera minecraft. Zacząłeś się wykłócać, że jest to niesprawiedliwe, że ktoś Ci je po prostu dał, dobrze, zrozumiałam. Jednak nie mam pewności, że to była prawda, dlatego postanowiłam, abys spokojnie odczekał to co powinieneś, ponieważ nawet jeśli nie kopiowałeś to miałeś je w ekwipunku, a za to jest najzwyklejszy ban na 24h. Nic miłego nie pisałeś, to, że dodasz do swojej obraźliwej wypowiedzi "<3" nie oznacza nic miłego. Nie wiem czy jesteś świadom, ale jest możliwość sprawdzenia wszystkiego co pisaliśmy i wtedy juz przestaniesz tak kolorować zaistniałą sytuację i pewnie byś się przyznał do wszystkiego. Nigdy nie miałam takiego problemu z żadnym graczem, dużo było mi wdzięcznych za to, że dałam tylko jail niż bana, ponieważ dzięki jail'owi możesz zwiedzić inne tryby tego serwera minecraft, dałam Ci taką możliwość. Postanowiłeś zostać na tym jednym i mnie oczerniać. Powinieneś się najpierw zastanowić nad sobą i przypomnieć kto tu ile ma lat jeśli ma to dla Ciebie tak duże znaczenie. P.s mówiłam o tych 50k ze względu na to, że tyle wynosi kaucja i dałam ci radę abyś się kogoś po prostu spytał czy Ci pożyczy.. Nasi gracze są bardzo pomocni na pewno każdy by coś od siebie dał i byś wyszedł. Tak nie zachowuje się gracz, który domaga się unbana za to, że zirytował mnie po całości. Przez całą sytuacje byłam spokojna, jednak powiedziałam sobie dość i dałam Ci tego bana na tydzień abyś ochłonął. Mam nadzieję, że przemyślisz swoje zachowanie słońce. Unbana nie dostaniesz. Pozdrawiam~
Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2018, 23:43 przez Yinsomnia.