[ZAMKNIĘTE]  PROPOZYCJA DO CREATIVE ORAZ FORUM.

Napisał(a): MikyBestPlaayKid_

Oceń wątek
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

9 posts in this topic
MikyBestPlaayKid_
WOW!

width=

13
316 posts 61 threads Dołączył: Mar 2018
23.06.2018, 15:31 -
Witam, jestem Miky! Mam pewną propozycję do trybu creative Smile, może administracja creative dodała coś takiego jak "siadanie na schodkach", Takie rzeczy jak wanna, prysznic, realne łóżko na, które można się zawsze położyć, kanapa itp. Myślę, że każdy gracz buduje na creativie rodzinki, takie rzeczy, które wymieniłem powyżej na pewno by się przydały. Do ozdobienia domku, do zabawy właśnie w rodzinke itp. Sam ostatnio zastanawiałem się jak zrobić realistyczną łazienkę, nie udało mi się, iż po prostu jest to trudne. Takie coś jak te wanny, prysznice, lampy, łóżka, pralki itd ułatwiłyby grę graczom, i na pewno gracze byliby z tego zadowoleni. Już dawno chciałem napisać tą propozycje, no ale jakoś tak wyszło, że napisałem ją teraz. Myślę, że dobrze to wymyśliłem, oraz, że moja propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona, iż na prawdę przyda się to na cv. Mam jeszcze drugą propozycję. Może administracja przywróciłaby na forum shoutboxa? Na prawdę bardzo lubiłem tam rozmawiać z graczami, było tam bardzo miło. Myślę, że część graczy chciałoby żeby shoutbox powrócił, była na nim miła atmosfera. Był on też na tym starym forum, no i troszkę głupio bez niego jest :/. Mam nadzieję, że moja propozycja zostanie pozytywnie rozpatrzona, i dodacie takie coś na cv, oraz przywrócicie ShoutBoxa! Pozdrawiam Bardzo Serdecznie~Pan Miky.

Wiadomości w tym wątku
PROPOZYCJA DO CREATIVE ORAZ FORUM. - przez MikyBestPlaayKid_ - 23.06.2018, 15:31

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości