28.05.2018, 12:37 -
W jaki sposób miałbym to zrobić? nie zdążyłem tego zrobić gdyż utraciłem połączenie z internetem. Jeśli bym miał teraz możliwość, to bym to zrobił. Jaki miałbym mieć motyw by sobie narobić takich nieprzyjemności jak ta? Wszyscy na mnie spoglądają jak na jakiegoś cheatera, gdzie właściwie z niewiedzy i zachłanności zostałem ofiarą. Nie wydaje mi się by to mocno miało jakąś szkodliwość społeczną, co więcej, nawet nie użyłem ani jednego z tych przedmiotów na swojej działce jak również nie przekazałem komuś tego dalej jak to potrafią robić ( na mój przykład patrząc inni) . Groźniejszym moim zdaniem jest dilerka takich rzeczy aniżeli posiadanie ich przez przypadek , tak jak to u mnie się stało. Czuję się pokrzywdzony,dlatego ,że ktoś wykorzystał moje zaufanie tylko po to by uniemożliwić mi granie na tym serwerze minecraft choć sam pewnie ten ktoś nie poniósł żadnej odpowiedzialności. Cień pada na moją osobę jako źródło takich itemków gdzie to myślenie jest błędne. Powiem wprost : podczas gdy ten BAN funkcjonuje nie znalazłem żadnej alternatywy ( w sensie taki przyjazny , fajny, wygodny serwer) niż lecraft i jest mi niezmiernie przykro ,że zostaje cały czas bez zaufania z Waszej strony. Jest mi bardzo przykro, ale uważam,że powinienem otrzymać od was chociaż jakiś kredyt zaufania i możliwość grania na serwerze minecraft oraz jego dumne promowanie w kręgach znajomych (jak to czyniłem dotychczas). Nie piszę tego wszystkiego by wzbudzić was poczucie współczucia , tylko tłumacząęsię z zaistaniałej sytuacji oraz szukając na tsie właściwego admina , świadczy to o tym,że bardzo mi zależy by wrócić do gry . Nie wydaję mi się, by osobie takiej , która czituje specjalnie by się starała coś na mój wzór. Jeżeli istnieje taka możliwość z waszej strony, możecie wejść do mnie na działke i wyzbyć się tych wszystkich przedmiotów,które uważacie za nadużycie.